Šįkart jie pasiteiravo, apie patiekalą, kurio antrą kartą neragautų?
Atlikėja Baiba Skurstenė- Serdiukė (39 m.)
Virtų cepelinų su spirgučių padažu. Ragavau vienintelį kartą ir daugiau nenorėčiau. Nemėgstu tokios konsistencijos patiekalų. Glotnus tas virtas cepelinas, o spirgų išvis nesuprantu. Kai buvau maža, iš dešros ištraukdavau baltus burbuliukus – lašinukus.
Dainininkas Rytis Cicinas (50 m.)
Tailande vienoje saloje teko valgyti ant laužo keptą gyvatę. Suvalgiau gabaliuką, labai specifinio skonio nebuvo, bet daugiau nevalgyčiau. Užsidėjau pliusą, ir gana.
Nuomonės formuotoja Maria Randers (23 m.)
Tikriausiai pirma mintis, šovusi į galvą, yra šaltiena. Tėvai labai mėgsta ir dažnai ją gamina. Aš nesuprantu, kaip tai gali būti skanu. Kažkokia mėsos želatina.
Atlikėjas, tekstų ir muzikos autorius Aras Vėberis (53 m.)