Žvaigždžių savaitėje – „Mis visata 2022“ nugalėtoja ir legendinės Ginos Lollobrigidos netektis

Kiekvieną savaitę „Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ apžvelgia įsimintiniausius ir labiausiai apkalbėtus užsienio garsenybių gyvenimo įvykius. Šįkart juose taip pat netrūko staigmenų ir atvirų pasisakymų.

  „Mis visata 2022“ nugalėtoja ir Gina Lollobrigida.<br> Scanpix nuotr.
  „Mis visata 2022“ nugalėtoja ir Gina Lollobrigida.<br> Scanpix nuotr.
 Patyliukais reperis Kanye Westas vedė prekės ženklo „Yeezy“ dizainerę Biancą Censori.<br> Instagramo nuotr.
 Patyliukais reperis Kanye Westas vedė prekės ženklo „Yeezy“ dizainerę Biancą Censori.<br> Instagramo nuotr.
 Gina Lollobrigida.<br> Scanpix nuotr.
 Gina Lollobrigida.<br> Scanpix nuotr.
 „Mis visata 2022“ nugalėtoja.<br> Scanpix nuotr.
 „Mis visata 2022“ nugalėtoja.<br> Scanpix nuotr.
 Gwyneth Paltrow.<br> Scanpix nuotr.
 Gwyneth Paltrow.<br> Scanpix nuotr.
Su žmona Annie Marie karalius Konstantinas II santuokoje išgyveno 58 metus.<br> Scanpix nuotr.
Su žmona Annie Marie karalius Konstantinas II santuokoje išgyveno 58 metus.<br> Scanpix nuotr.
 Kanye Westas.<br> Scanpix nuotr.
 Kanye Westas.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (7)

Lrytas.lt

Jan 29, 2023, 12:53 PM

Pašėlusi praeitis

Amerikiečių aktorė Gwyneth Paltrow (50 m.) prisipažino: jos praeitį lydėjo laukiniai vakarėliai, kurių metu susirinkusieji vartodavo tiek alkoholį, tiek įvairias narkotines medžiagas. Kaip teigė aktorė, tais laikais Holivudo įžymybės galėjo daryti ką tik panorėjusios ir nebijoti, kad kas nors jas pamatys ir paviešins socialiniuose tinkluose.

„Tai buvo nuostabu... Žmonės nieko nebijodavo! Galėdavau šėlti naktiniame klube, šokti užsilipusi ant baro ir niekas to neįamžindavo savo telefonais. Ypač Niujorke. Keista, bet anuomet ten nebuvo daug paparacų, todėl galėdavau grįžti į viešbučio kambarį su bare sutiktu vaikinu ir niekas apie tai net nesužinodavo“, – juokdamasi atviravo aktorė.

Šiandien ji gyvena visiškai kitokį gyvenimą – moteris itin rūpinasi savo sveikata, vidine ramybe ir išvaizda, todėl, nors ir smagu prisiminti jaunystę, ji teigė į tuos laikus grįžti nenorinti.

išėjo buvęs karalius

Prie Atėnų katedros išsirikiavo tūkstančiai žmonių, kad atiduotų paskutinę pagarbą mirusiam Graikijos karaliui Konstantinui II (1940–2023).

Ceremonijos metu 82 metų sulaukusį paskutinį Graikijos karalių pagerbė Jungtinės Karalystės, Danijos, Liuksemburgo, Monako, Nyderlandų, Norvegijos ir Ispanijos karališkųjų šeimų atstovai.

Tiesa, valstybinės laidotuvės nebuvo rengiamos, nes Konstantinas II šalies istorijoje buvo vertinamas nevienareikšmiškai. Į jas neatvyko ir jo pusbrolis Jungtinės Karalystės karalius Karolis III bei krikštasūnis princas Williamas. Britų karališkajai šeimai atstovavo princesė Anne.

varžytuvės dėl grožio titulo – dar ne atgyvena

Naujajame Orleane paaiškėjo grožio konkurso „Mis visata 2022“ nugalėtoja. Įveikusi 83 gražuoles iš kitų šalių pirmąją vietą užėmė 28-erių amerikietė R’Bonney Gabriel. Tai devintas kartas grožio konkurso istorijoje, kai Mis visatos karūną laimi atstovė iš Jungtinių Valstijų.

Iš Filipinų kilusi R’Bonney Gabriel yra modelis bei mados dizainerė. Ji taip pat turi savo drabužių liniją. Atsakinėdama į komisijos užduotus klausimus amerikietė teigė siuvanti daugiau nei 13 metų ir vedanti siuvimo kursus moterims, kurios yra išgyvenusios prekybą žmonėmis ir patyrusios smurtą šeimoje.

„Man labai svarbu investuoti į kitus, į bendruomenę ir panaudoti savo unikalų talentą tam, kad kas nors pasikeistų. Mes visi turime ką nors unikalaus, todėl turime tuo dalytis“, – sakė gražuolė.

Antroji vieta grožio konkurse atiteko Venesuelos atstovei Amandai Dudamel, trečioji – Andreinai Martinez, atstovavusiai Dominikos Respublikai.

Meilę prisiekė slapta

Patyliukais reperis Kanye Westas (45 m.) vedė prekės ženklo „Yeezy“ dizainerę Biancą Censori (27 m.). Beverli Hilse pora susituokė per privačią ceremoniją, kurioje dalyvavo tik artimiausi žmonės. Įsimylėjėliai buvo pastebėti su vestuviniais žiedais. Iškart po ceremonijos pora atvyko į viešbutį „Waldorf Astoria Beverly Hills“. K.Westas neseniai oficialiai išsiskyrė su realybės šou žvaigžde Kim Kardashian (42 m.). Juodu augina keturis vaikus: North (9 m.), Saintą (6 m.), Chicago (4 m.) ir Psalmą (3 m.).

užgeso legenda

Mirė aktorė Gina Lollobrigida, viena didžiausių šeštojo ir septintojo dešimtmečių Europos ir Holivudo kino žvaigždžių. Jos gyvybė užgeso einant 96-uosius metus.

G.Lollobrigida dažnai buvo vadinama gražiausia moterimi pasaulyje. Ji filmavosi daugiau nei 60 filmų, tarp jų – „Fanfanas Tulpė“, „Paryžiaus katedra“, „Moteris iš Romos“ ir kituose. Ji vaidino kartu su tokiais aktoriais kaip Humphrey Bogartas, Frankas Sinatra, Rockas Hudsonas ir Errolas Flynnas.

Septintajame dešimtmetyje G.Lollobrigidos karjera išblėso ir ji ėmėsi fotografijos, skulptūros bei politikos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.