Vakaro metu buvo pristatytas naujas kalėdinis vakarienės meniu. Susirinkusieji turėjo progą paragauti macaron su ančių kepenėlėmis, Gambas krevetes su burokėliais, serbentais, vėžiagyvių padažu ir krevečių aliejumi, keptą sviestinį moliūgą su Shimeji grybais, grybų putėsiais, anyžiais bei klevų sirupu.
Taip pat jūros šukučių soufflé su sodo žalumynais ir prieskoninėmis žolelėmis, citrusine puta bei vėžiagyvių traškučiais bei fazaną su jo confit, rūkytais špinatais ir bulvėmis. Desertui buvo patiektos kriaušės su baltojo šokolado putėsiais, džinu, kriaušių šerbetu ir putino žele.
„Chaine des Rotisseurs“ yra tarptautinė gastronomijos asociacija, įkurta Paryžiuje 1950-aisiais. Šiuo metu ji vienija beveik 25 000 narių daugiau nei 80-yje pasaulio šalių. Asociaciją sudaro maisto entuziastai, vertinantys kokybę, skatinantys kulinarijos meno plėtrą ir raidą, bei besimėgaujantys maistu.
Skiriamasis asociacijos bruožas yra suburti draugėn mėgėjus bei profesionalus iš viso pasaulio, kad ir kas jie būtų – viešbučių ar restoranų profesionalai, virtuvės šefai ar someljė, ar tiesiog mėgėjai, vertinantys bei puoselėjantys virtuvės meną.
Lietuva yra 81-oji valstybė pasaulyje, prisijungusi prie tarptautinės „Chaine des Rotisseurs“ asociacijos. Oficialus Lietuvos padalinio (Bailliage Lituanie) steigimo renginys įvyko 2006 metų lapkričio 4 dieną Vilniaus rotušėje. Tada į asociaciją įstojo 43 nariai. Šiuo metu ji jau vienija daugiau nei 80 maisto entuziastų.