Kaip gi kitaip, kai į Dubingius susirinko pasaulinės „Chaine des Rotisseurs“ asociacijos, dar kitaip vadinamos gurmanų gildija, nariai.
Bendraminčiai kas mėnesį susitinka vienas kito restoranuose, kur aptaria maisto naujienas, netikėčiausius derinius, o štai vasaros susitikimas įvyksta kartą per metus.
Gurmanų gildijos nariai, patys turintys sodybas ar ūkius, keitėsi klausimais ir patarimais – juk kiekvienas turi savo mažytę paslaptį, kad šiltojo sezono derlius dżiugintų!
Kokia vasara be gamtos, pikniko ir griliaus?
Apżiūrėję, atrodo, nesibaigiančius ūkio šiltnamius, įraudusius pomidorus, nuo krūmų ragaudami šilauoges ir avietes gurmanai stojo prie griliaus.
Vieni čirškino dešreles, kiti kepė paršelį, o kvapnumu ir traškumu nustebino šviežutėlis šakotis.
Popietės akimirkos – nuotraukų galerijoje: