Kuria filmą apie maestro
Kino režisierius Andrius Lekavičius įsitikinęs – maestro Vytautas Kernagis yra vienas iš tų asmenybių, kurios nusipelno filmo.
Filmą režisierius sumanė taip, kad jo vizualiniu pagrindu taptų archyviniai kadrai ir iš asmeninio maestro archyvo, ir filmuota medžiaga, kurioje įamžinti koncertai, renginiai, filmai, laidos, kuriuose jis dalyvavo.
Ypač vertingi yra užfiksuoti paties V.Kernagio, kai kamera buvo jo rankose. Dokumentinis filmas apie legendinį dainininką žiūrovus pasiekti turėtų kitais metais.
Ačiū trisdešimtmečiui
Rusijoje gyvenanti lietuvių kilmės aktorė Agnė Ditkovskytė gegužės 11-ąją artimųjų rate atšventė 31-ąjį gimtadienį.
„Ačiū 30-mečiui už naują mane. Dėkoju savo brangiausiems už apsaugą, palaikymą, gebėjimą gyventi, palaukti, už meilę, pagalbą, rankas.
Ir dieną, ir, jei prireikdavo, naktį. Noriu padėkoti visatai, kad suteikė man galimybę nusiimti rožinius akinius ir pamatyti tai, ko nesinori. Džiaugiuosi, kad turiu tikslus, kurių privalau siekti, dėl kurių privalau paleisti ir skristi.
Eikime toliau. Anksčiau negalėdavau suprasti, kodėl kasmet džiaugiamės, kad senstame, bet dabar tapo aišku... Tačiau tai paliksiu sau. Mylėkite save. Ir ačiū jums už sveikinimus“, – instagramo paskyroje pasidžiaugė Agnė.
Provokuojantis stilius
Nuolat intensyviai kurianti dizainerė Airida Skrickienė (38 m.) pristatė naujus savo prekės ženklo „Airida Skrick“ šio pavasario ir vasaros kolekcijos modelius, kurie šįkart buvo itin provokuojantys.
Dominuoja ryški moteris
Modelis Solveiga Mykolaitytė (33 m.) ir drabužių salonas „A &J Style“ pristatė vasaros ir pavasario mados tendencijas.
Anot drabužių kūrėjų, spintoje dabar turėtų dominuoti ryškios spalvos, odiniai švarkai ir striukės, gyvūnų raštai bei stilių samplaika.
Pavasario malonumai
Lietuvos pramogų pasaulio atstovai pradėjo grilio sezoną. Natalija Bunkė (36 m.) su mylimuoju Edgaru Eidėjumi (29 m.), Jonas Nainys (35 m.) ir Sergejus Maslobojevas (31 m.) susibūrė į kompaniją ir vienas kitam demonstravo maisto gaminimo įgūdžius.
„Aš dievinu ant grilio keptą maistą. O dar labiau nei jį valgyti man patinka gaminti. Tai savotiška meditacija. Galiu kepti ir kepti. O kepu aš viską: vištieną, šonkauliukus, daržoves ir jūrų gėrybes“, – sakė N.Bunkė.