Kviestinė publika ne tik susėdo prie apvalių, premium klasės restorano „Imperial“ stalų, bet ir viešbučio prieigose stebėjo smagų šou - austrių gliaudymo čempionatą, į kurį rinksosi ne tik Vilniaus, bet ir kitų miestų restoranų virtuvės meistrai.
Penktus metus iš eilės organizuojamame austrių gliaudymo čempionate virtuvės šefai iš geriausių Lietuvos restoranų demonstravo savo įgūdžius atidarinėjant ir patiekiant austres, o autoritetinga komisija: etiketo žinovas Arminas Lydeka, Lietuvos viešbučių ir restoranų asociacijos prezidentė Evalda Šiškauskienė ir žurnalistas Andrius Užkalnis vertino tris dalyvių faktorius – greitį, vaizdą ir skonį.
Čempionatui pasibaigus kviestiniai svečiai susėdo nuo krištolo sietynų žėrinčioje restorano salėje, kuri visa alsuoja prabanga ir autentika.