Šiai sukakčiai paminėti Gurmanų gildija surengė šventinį koncertą Lietuvos valstybinėje filharmonijoje, vėliau gildijso prezidentas visus svečius pakvietė ypatingai vakarienei, kuriai su restorano „Stikliai“ virtuvės šefu Linu Bražinsku buvo kruopščiai sudaromas meniu.
Aplinką gėlėmis dekoravo floristas Mantas Petruškevičius – tad šventė žavėjo vos įžengus į salę.
R.Zakarevičius kvietė ragauti burokėliais marinuotos lašišos su oriniu pankolių ir maskarponės kremu užkandžio, taip pat baravykų kremo traškiame krepšelyje su grybais „glass“ ir kanapių koldūnais.
Pagrindiniam patiekalui buvo pasiūlyta kepta anties krūtinėlė su svarainių plutele ir moliūgų tyre, troškinta kojelė su spanguolėmis ir putinais, mėlynųjų svogūnų uogiene ir obuolių tyre.
Desertui Gurmanų gildijos nariai ragavo juodojo šokolado „sferos“ su riešutiniu kremu, alkoholyje brandintomis vyšniomis, juodu biskvitu ir spragsinčia karamele.
Prie kavos buvo patiekiamas specialiai Kalėdų šventei R.Zakarevičiaus sukurtas punšas.