Šį kartą – pusbrolio Arno Pakrosnio (27 m.) talentą virtuvėje.
„Vienas iš tokių postų, kuriuos rašai su pasididžiavimu.
Mažas mano pusbrolis, kurį ganydavau sode po pievas, užaugo į didelį berną. Bet to, žinoma, nepakaktų, kad čia pilstyčiau liaupses.
Užaugo ne šiaip į kokį šūdarankį žlobą, užaugo į superinį ir kūrybingą virtuvės šefą!
Šiandien jis su savo „šaika“ „Virtuvės garsai“ siūlo visokių monų. Prieš reklamuodama paprašiau visko paragauti, nes savo šeimai esame juk daug reiklesni.
Tai ilgai nemalant realybė tokia: geriausias „Foie gras“ mano valgytas „ever“. Kosminė silkė, kuri prie visko dar ir elegantiška, kas, sutikite, būna retai. O sultyse ir žolelėse marinuotą antį užsisakiau kalėdiniam laikotarpiui, nes nemėgstu nereikalingų dovanų.
Ai, ir Arnas darė Leono gimtadienio vaišes (žinoma, vyrai gamina ir šventėms, ir priėmimams ir „masofkėms“), bet nesiplėsiu, nes fotkės kalba už save. O dar pažiūrėkit video jų puslapyje. Tiek. Nieko nesiūlau, patys užsimanysit“, – rašė A.Jagelavičiūtė.
Taip, tai reklama, tačiau garsios moters gerbėjams smalsu apie Agnę žinoti viską, tada asmeniškas įrašas sulaukė daug paspaudimų „patinka“.
Vadinasi, ir jos pačios aistra kulinarijai turi šaknis – juk jos knygos „Mažos nuodėmės taisyklė“ graibstoma iki šiol?
Agnė linksmai patikino, kad tikrai „gaminimo genas“ giminėje aktyvus, ypač gardžiai maistą ruošia močiutės seserys.
Garsios moters pusbrolis Arnas darbuojasi su „Virtuvės garsų“ komanda, kuri ruošia maistą bet kokiai progai, jei reikia – net ir jūsų namuose.