Po krauju pažymėto M. Narausko triumfo – D. Dirksčio išsišokimai: save vadino ateitimi, o rezultatą – nesąmone (2)

2024 m. rugsėjo 29 d. 00:10
Lrytas.lt
Pilnutelėje Kauno „Žalgirio“ arenoje „UTMA 9“ renginio „Main Event“ (pagrindinėje kovoje – red.) susitiko Mindaugas Narauskas ir Dominykas Dirkstys. Šioje kovoje dūzgiančioje arenoje pergalę šventė ir diržą „UTMA“ diržą škovojo M.Narauskas.
Daugiau nuotraukų (20)
8 tūkstančių žiūrovų akivaizdoje maksimalios trukmės (penkių raundų kovą) 3:2 laimėjo M.Narauskas. Pirmąjį raundą laimėjo M.Narauskas, antrąjį taip pat laimėjo M.Narauskas, trečiąjį laimėjo D.Dirkstys, ketvirtąjį taip pat, o lemiamą, penktąjį raundą ir kovą laimėjo M.Narauskas. Po to, kai jis laimėjo, arena išprotėjo, o D.Dirkstys negalėjo patikėti tuo, kad jis pralaimėjo.
„Žiūrėkite, federacijos teisėjas (viską nusprendė), be raundų kovojame, kuris kurį nujungs, aš nusipelniau šito diržo, aš esu ateitis. Darome kovą iki galo. Tu nebuvai šiandien geresnis. Visi tai matėte, kas čia per nesąmonė“, – po kovos sakė D.Dirkstys.
Kova iš viso vyko penkis raundus po 3 minutes. „Žalgirio“ arenoje susirinkusi minia prieš kovą skandavo „Narauskai“, „Narauskai“, tad galima buvo susidaryti įspūdį, kas turi sirgalių užnugarį.
Per pirmąsias 20 kovos sekundžių M.Narauskas prakirto D.Dirksčio antakį.
Po to M.Marauskas pirmajame raunde toliau taranavo D.Dirkstį tiksliais smūgiais tiek kaire, tiek dešine ranka.
Antrajame raunde buvo kiek daugiau gynybos, tačiau aistruoliai ir toliau skandavo M.Narausko pavardę.
Tiesa, antrojo raundo pradžioje D.Dirkstys pataikė kelis smūgius tiek iš rankų, tiek iš kojų M.Narauskui į veido sritį. Raundo pabaigoje keliais gražiais smūgiais atsakė ir M.Narauskas.
Trečiojo raundo pradžioje I.Dirkstys ne kartą taikliai smūgiavo M.Narauskui į veido sritį. Po to D.Dirkstys itin galingu smūgiu dešine ranka pataikė į varžovo galvą. Vėliau abu kovotojai apsikeitė tiksliais smūgiais ir ėjo į pertraukėlę.
Ketvirtojo raundo pradžioje tempas kiek sulėtėjo, tačiau abu sportininkai pataikė smūgius vienas kitam. D.Dirkstys po to paleido galingą smūgį dešine ranka į M.Narausko galvą. Po to į darbą D.Dirkstys paleido kelį, kur jo smūgis buvo sėkmingas.
Paskutiniojo raundo pradžią, atrodo, geriau pradėjo M.Narauskas, kuris gražia kombinacija smūgiavo D.Dirksčiui. Raundo pabaigoje abu sportininkai keitėsi smūgiais.
Primename, kad kova tarp M.Narausko ir D.Dirksčio turėjo įvykti balandžio mėnesį, tačiau kova buvo perkelta į kitą renginį, kadangi dėl numestų 10 kilogramų D.Dirkstys buvo paguldytas į ligoninę.
Ši kova vyko pagal kikboso taisykles iki 81 kilogramo svorio kategorijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.