S. Maslobojevo nervai neatlaikė – necenzūrinės leksikos pilnoje spaudos konferencijoje „Kuvalda“ bandė pulti „Rimkenzo“ (1)

2024 m. rugsėjo 26 d. 23:11
Lrytas.lt
N-18
Artėjantį šeštadienį Kauno „Žalgirio“ arenoje įvyks kovinio sporto „UTMA 9“ turnyras, tačiau prieš pačią renginio kulminaciją buvo surengta spaudos konferencija, kurioje necenzūrinėmis replikomis mėtėsi Dovydas Rimkus „Rimkenzo“ ir Sergejus Maslobojevas „Kuvalda“, o galiausiai konferencijoje po įžeidimo S.Maslobojevas gaudė D.Rimkų, kas lėmė, kad virto stalas ir krito kėdės.
Daugiau nuotraukų (11)
Sergejus Maslobojevas Kaune susikaus su kovotoju iš Ispanijos – Mohammedu Hamdi Hajji.
Debiutinė S.Maslobojevo kova UTMA organizacijoje įvyks pagal kikbokso taisykles, iki 95 kg svorio kategorijoje. Abu kovotojai yra stipriausios pasaulyje WAKO organizacijos pasaulio kikbokso čempionai, o šiuos titulus abu iškovojo 2019 metais Bosnijoje ir Hercegovinoje vykusiame turnyre.
UTMA organizacija praneša, kad S.Maslobojevo debiutas UTMA organizacijoje yra bus paskutinė turnyro „Žalgirio“ arenoje kova ir jos statusas bus MAIN EVENT (pagrindinė kova). Turnyre viso įvyks 13 kovų.
Dominykas Dirkstys pagal kikbokso taisykles (iki 81 kg svorio kat.) kausis prieš Mindaugą Narauską.
Po chaotiškos dramos spaudos konferencijoje paaiškėjo, kad „Spartos“ kovotojas Raimondas Krilavičius metė paskutinės sekundės iššūkį Dovydui Rimkui „Rimkenzo“, tad šie du kovotojai susikaus ringe. Kova vyks iki 80 kg svorio kategorijoje pagal kikboso taisykles.
Tiesa, prieš didžiausią kovinio sporto šventę spaudos konferencijoje apsižodžiavo D.Rimkus („Rimkenzo“) ir UTMA debiutuojantis S.Maslobojevas („Kuvalda“). Galiausiai „Kuvalda“ neatlaikė „Rimkenzo“ provokacijų ir norėjo jį vytis.
„Gerbiamas Sergejau, jūsų vardas verčiant iš Lotynų kalbos reiškia „Seržantas Homoseksualus“. Noriu pasakyti, ar tu esi homofobas? Tu esi iš Vilniaus“, – sakė D.Rimkus.
„Aš nesu iš Vilniaus, py****. Aš iš Klaipėdos. Aš prieš gėjus nieko neturiu, aš esu prieš py*****, kurie apsimeta kažkuo ir iš tikrųjų nėra tuo, kuo jie apsimeta“, – rėžė S.Maslobojevas.
„Man tu panašus į (Petrą) Gražulį. Šneka nesąmones ir vis tiek“, – atsakė D.Rimkus.
„Ir toliau jūs tęsiate. Pagalvokite tai, ką jūs šnekate, balandeliai (kreipiasi į D.Rimkų ir Igną Dirkstį – red.)“, – šovė atgal S.Maslobojevas.
„Aš galiu tau pasakyti taip, kad tu puikuojiesi, jog esi čempionas. Kaip tai ne? Tavo kas antras žodis podkastuose – aš geriausias. Visiems po***. Koks tu geriausias?“, – neleidęs S.Maslobojevui pabaigti sakė „Rimkenzo“.
„Aš konstatuoju faktus. Aš padarau ir sakau. Aš net nežinau, kaip tave žmonės Kaune kenčia. Kaune tokie normalūs bachūrai auga, o kas čia... gal tu iš rajono būsi?“, – per D.Rimkų kalbėdamas atsakė S.Maslobojevas.
„Svarbiausia, kuo jis niekada netaps – topsportininku. Aš esu to paties lygio kovotojas ir dirbu su tokiomis įmonėmis kaip „Top Sport“. Topsportininkas yra Eimantas Stanionis, topsportininkai yra Kauno „Žalgirio“ žaidėjai ir aš, o tu (Sergejau) Maslobojevai, gali stengtis, gali pakuoti „Temu“, pardavinėti nušautų rusų šalmus, daryti bet ką, verkti dėl gertuvės.
Jeigu man reikės pinigų, aš eisiu dirbti, o tu prašysi dovanėlių. Tol, kol aš kovoju, tol tu gali kažką uždirbti. Mums reikia ilgos kovos, nereikia, kad tu sakytum: „Prasileidau į nosį, lūpa praskilo, nebenoriu kovoti, einu žmonos atsiklausti, gal masažiuką padarys“. Kodėl tavo vaikai yra panašūs į (Dominyką) Dirkstį? Atsakyk į šitą klausimą“, – sakė „Rimkenzo“.
„Dabar tu padarei klaidą, py****“, – atsakė S.Maslobojevas.
Po savo žodžių klaipėdietis pakilo nuo savo kėdės ir bandė eiti D.Rimkaus link. Pakeliui jis nuvertė visą stalą, tačiau S.Maslobojevą sulaikė apgaugos darbuotojai, kurie nuramino visas kilusias aistras.
Visą konferenciją žiūrėkite čia (apsižodžiavimas prasideda nuo 57 min.):
Lemiama konflikto akimirka: 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.