S. Maslobojevas atsiprašė už savo emocijų pliūpsnį: „Yra raudonos linijos, kurių nedera peržengti niekam“

2024 m. rugsėjo 26 d. 23:48
Lrytas.lt
Sergejus Maslobojevas („Kuvalda“) ketvirtadienį vykusioje „UTMA 9“ spaudos konferencijoje už įžeidimus bandė vytis Dovydą Rimkų („Rimkenzo“), o vėliau pats atletas socialinėje erdvėje atsiprašė už savo elgesį.
Daugiau nuotraukų (1)
Sergejus Maslobojevas Kauno „Žalgirio“ arenoje susikaus su kovotoju iš Ispanijos – Mohammedu Hamdi Hajji, kur debiutuos UTMA organizacijos rengiamuose turnyruose.
Debiutinė S.Maslobojevo kova UTMA organizacijoje įvyks pagal kikbokso taisykles, iki 95 kg svorio kategorijoje. Abu kovotojai yra stipriausios pasaulyje WAKO organizacijos pasaulio kikbokso čempionai, o šiuos titulus abu iškovojo 2019 metais Bosnijoje ir Hercegovinoje vykusiame turnyre.
Spaudos konferencijoje necenzūrinėmis replikomis mėtėsi „Rimkenzo“ ir „Kuvalda“, o galiausiai konferencijoje po įžeidimo S.Maslobojevas gaudė D.Rimkų, kas lėmė, kad virto stalas ir krito kėdės.
Apie tai plačiau skaitykite ČIA.
Vėliau S.Maslobojevas „Instagram“ profilyje atsiprašė savo sirgalių ir teigė, kad yra linijos, kurių peržengti negalima.
„Aš apgailestauju dėl susidariusios situacijos. Aš suprantu, kad žmonės mane pratę matyti visai kitokiame amplua, kad aš esu visada šaltakraujis ir nereaguoju į visokius pasisakymus, bet yra tokios temos, kurios yra tabu.
Suprantu, kad kai kurie žmonės bando pakelti savo vardą „trash talko“ (nešvarios kalbos – red.) pagalba, bet vaikai, tėvai, žmona ir šeima yra raudonos linijos, kurių nedera peržengti niekam. Jokiu būdu.
Noriu atsiprašyti savo fanų už tai, kad jums teko pamatyti mano agresijos protrūkį viešojoje erdvėje. Tai tikrai buvau ne aš, bet aš manau, kad jūs suprantate, kodėl taip atsitiko. Aš toliau pažadu laikytis savo principų ir išlikti toks pats, koks esu visada. Ačiū visiems už palaikymą“, – „Instagram“ įraše sakė S.Maslobojevas.
Visas atsiprašymas:
Esminis konflikto momentas:
 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.