Justinas „jL“ Lekavičius ir „NAVI“ sėkmingai pradėjo turnyrą Danijoje

2024 m. rugsėjo 25 d. 18:24
Lrytas.lt
Justinas „jL“ Lekavičius ir jo atsovaujama „Natus Vincere“ („NAVI“) sėkmingai pradėjo „Counter Strike 2” žaidimo „BLAST Premier Fall Final 2024“ turnyrą.
Daugiau nuotraukų (1)
Lietuvio komanda 2:0 įveikė „Falcons“ ekipą ir pateko į aukštesnio grupių etapo finalą, kuriame laimėjus galės pagriebti tiesioginį kelialapį į turnyro pusfinalį.
Pirmajame „Anubis“ žemėlapyje „NAVI“ 13:5 sutriuškino „Falcons“, o antrajame „Ancient“ žemėlapyje „jL“ ekipa 13:10 įveikė savo varžovus.
Lietuvis šiame mače su 1,41 reitingu buvo antras geriausias žaidėjas. „jL“ pralenkė tik jo komandos draugas „b1t“, kurio reitingas prieš „Falcons“ buvo 1,54.
Primename, kad šis turnyras vyksta Danijoje (Kopenhagoje), o jo nugalėtojai pagriebs pagrindinį 200 tūkst. JAV dolerių prizą ir bilietą į „BLAST Premier World Final 2024” turnyrą.
Taip pat primename, kad praėjusią savaitę „NAVI“ ir „jL“ tapo „ESL Pro League“ dvidešimtojo sezono čempionais, o jame naudingiausio žaidėjo titulas (MVP) atiteko būtent lietuviui.
Gražiausi mačo momentai:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.