Pristatyta nauja sporto federacija: prezidentu paskirtas V. Gedvilas (3)

2024 m. rugsėjo 23 d. 12:17
Lietuvos futbolo federacija
Penktadienį oficialiai įvyko naujos sporto organizacijų asociacijos steigiamasis susirinkimas.
Daugiau nuotraukų (2)
Tai – Lietuvos komandinių sporto šakų asociacija, kuri suvienys komandinių sporto šakų federacijas ir asociacijas ir padės joms būti labiau girdimoms politiniame ir kasdieniniame gyvenime.
Naujai įkurta asociacija įsikurs Lietuvos tautinio olimpinio komiteto būstinėje, asociacijos prezidentu išrinktas Vydas Gedvilas.
„Norėčiau pasidžiaugti, kad pagaliau įsteigtas toks organas, ir manau, kad kartu pavyks nuveikti daug daugiau nei atskirai. Tai yra labai džiugus dalykas, sveikintina iniciatyva. Ypač džiaugiuosi dėl sportuojančių vaikų, tikiu, kad jiems bus atvertos naujos galimybės“, – kalbėjo asociacijos prezidentas V.Gedvilas.
Taip pat įkurta ir asociacijos valdyba, kurioje bus kiekvieno nario atstovai.
Tarp narių – ir Lietuvos futbolo federacija, kurios prezidentas Edgaras Stankevičius išskyrė tokios iniciatyvos naudą.
„Turėjome ne vieną dialogą su kitų komandinių sporto šakų atstovais, pamatėme, kad dažnai susiduriame su panašiomis problemomis ir esame negirdimi tiek, kiek, manome, to esame verti.
Tikime, kad žingsnis susiburti į asociaciją padės turėti girdimesnį balsą bendraujant su valdžios atstovais“, – akcentavo E.Stankevičius.
Asociaciją sudarys krepšinio, futbolo, rankinio, tinklinio, ledo ritulio, akmenslydžio, regbio, žolės riedulio ir vandensvydžio federacijos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.