Įspūdingai žaidęs Justinas „jL“ Lekavičius pateko į prestižinio „Counter Strike“ turnyro finalą: kausis dėl solidžios piniginės sumos

2024 m. rugsėjo 21 d. 23:58
Lrytas.lt
Justinas „jL“ Lekavičius ir jo atstovaujama „Natus Vincere“ („NAVI“) komanda pateko į prestižinio „ESL Pro League“ dvidešimtojo sezono finalą.
Daugiau nuotraukų (1)
„Counter Strike 2“ elektroninio sporto (eSporto) žaidime besivaržantis lietuvis demonstravo puikų žaidimą, o jo atstovaujama komanda pusfinalyje 2:1 įveikė G2 ekipą.
Lietuvio komanda 13:8 laimėjo „Inferno“ žemėlapį, 11:13 pralaimėjo „Nuke“ ir galiausiai lemiame žemėlapyje 13:6 sutriuškino savo varžovus.
Pusfinalyje lietuvis buvo geriausias „NAVI“ ekipos ir bendrai mačo žaidėjas. Lietuvio reitingas – 1,36, o jo komandos draugo, kuris buvo antras geriausias mačo žaidėjas „b1t“ – 1,27.
Didysis finalas įvyks sekmadienį, kur lietuvio ekipa susikaus prieš „Eternal Fire“. Jį stebėti Lietuvos laiku nuo 18:00 val. Finale bus kovojama serijoje iki 3 laimėtų žemėlapių.
Primename, kad visai neseniai „jL“ su savo komanda prestižiniame „IEM Cologne“ turnyre krito finale ir užėmė antrąją vietą.
Šis turnyras vyksta Maltoje, o jo prizinis fondas – 750 tūkst. JAV dolerių. Pirmąją vietą užėmusi komanda pasidalins 170 tūkst. JAV dolerių premiją, o finale suklupusi ekipa tenkinsis 80 tūkst. JAV dolerių piniginiu prizu.
Šiuo metu lietuvio komanda Valve reitinge taip pat užima pirmąją vietą, o HLTV antrąją.
Gražiausi pusfinalio epizodai:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.