Papildomas uždarbis ar būtinybė: prekės ženklo svarba sportininkams

2024 m. rugsėjo 19 d. 10:42
Rugsėjo 27 dieną sostinėje vyks sporto verslo konferencija „SportBiz Vilnius 2024“, kurios metu puikiai žinomi šalies sportininkai – Aleksandras Sorokinas, Rokas Baciuška bei Darjušas ir Kšištofas Lavrinovičiai – diskutuos apie svarbią, bet retai viešai aptariamą asmeninio prekės ženklo ir partnerysčių temą.
Daugiau nuotraukų (1)
Dalis Lietuvos sportininkų socialiniuose tinkluose sulaukia tiek pat dėmesio, kiek populiarieji šalies nuomonės formuotojai. Už savo pasiekimus jie gauna ne tik pagarbą, sekėjams įdomu daugiau sužinoti apie jų gyvenimą, sporto įrangą, pasiruošimą turnyrams ir hobius.
Nuolat augantys populiariausių Lietuvos sportininkų socialinių tinklų kanalai tampa puikia platforma tiek bendravimui su sekėjais, tiek asmeninio prekės ženklo auginimui, kas patraukia, natūralu, ne tik paprastų žmonių, bet ir verslų dėmesį.
Visgi visuomenėje vyrauja nuomonė, kad dauguma sportininkų iš savo amato uždirba pakankamai, todėl papildomos veiklos ir partnerystės, skirtingai nei nuomonės formuotojų atveju, viešojoje erdvėje neretai sutinkamos su žiupsneliu kritikos ar net išvadinamos „reklama“.
Dėl šios priežasties, rugsėjo 27 dieną konferencijoje „SportBiz“ keturi žymūs šalies sportininkai – ultramaratonininkas Aleksandras Sorokinas, lenktynininkas Rokas Baciuška ir buvę krepšininkai Darjušas bei Kšištofas Lavrinovičiai – viešoje diskusijoje aptars prekės ženklo svarbą ir partnerysčių klausimą.
A. Sorokiną socialiniame tinkle „Instagram“ seka virš 100 tūkst. žmonių, autosporto atstovas R. Baciuška turi beveik 25 tūkst. sekėjų, o brolių Lavrinovičių prekės ženklas „LavTwins“ gali pasigirti beveik 48 tūkst. sekėjų skaičiumi.
Diskusijoje dalyviai pasidalins savo patirtimi, aptars asmeninio prekės ženklo svarbą šiuolaikiniame sporte ir partnerystes, kurios gali padėti ne tik daugiau uždirbti, bet ir pritraukti daugiau tiesiogiai su sportu susijusių galimybių.
Diskusijoje taip pat dalyvaus ir jau minėtų sportininkų prekės ženklų vadovai Gintarė Spitrė, Rytis Davidovičius bei R.Baciuškos atstovai.
Pirmoji Baltijos šalyse sporto verslo konferencija „SportBiz Vilnius 2024“ vyks jau rugsėjo 27 dieną Vilniaus „Twinsbet“ arenoje. Renginio išvakarėse, rugsėjo 26 dieną, vyks konferencijos narių ir specialius bilietus įsigijusių dalyvių susipažinimo vakaras. Renginio bilietus platina „Bilietai.lt“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.