Sporto verslo konferencijoje Vilniuje – būrys žymių šalies sportininkų

2024 m. rugsėjo 5 d. 10:00
Rugsėjo 26–27 dienomis sostinėje vyks pirmoji Baltijos šalyse sporto verslo konferencija „SportBiz Vilnius 2024“, kurioje įžvalgomis dalinsis ir tokie žymūs Lietuvos sportininkai, kaip Virgilijus Alekna, Rimantas Kaukėnas, Aleksandras Sorokinas, Rokas Baciuška ar broliai Darjušas ir Kšištofas Lavrinovičiai.
Daugiau nuotraukų (1)
Per savo karjerą 10 medalių iškovojęs buvęs profesionalus disko metikas Virgilijus Alekna rugsėjo 27 dieną dalyvaus panelinėje diskusijoje, kurioje pasidalins mintimis apie lyderystę ir jos svarbą tiek sporte, tiek vadybos srityse.
Keturiskart geriausiu Lietuvos sportininko ir po kartą pasaulio bei Europos geriausio lengvaatlečio titulą pelnęs V. Alekna, baigęs profesionalo karjerą, visą dėmesį skyrė politikai, o nuo 2016 metų eina Lietuvos Respublikos Seimo nario pareigas.
Kartu su V. Alekna diskusijoje išvysime ir buvusį ilgametį Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės narį Rimantą Kaukėną, vadovaujantį savo vardo paramos fondui, padedančiam sunkiai sergantiems vaikams bei jų šeimoms.
R. Kaukėnas nebus vienintelė šalies krepšinio žvaigždė renginyje. Broliai Darjušas ir Kšištofas Lavrinovičiai konferencijos metu dalinsis savo patirtimi diskusijoje apie asmeninių prekės ženklų vystymą ir partnerysčių pritraukimą Lietuvoje bei užsienyje, kurią įgijo plėtodami aukščiausių dvynių pasaulyje prekinį ženklą „LavTwins“.
Toje pačioje diskusijoje taip pat dalyvaus ir dar du žymūs šalies sportininkai iš kitų sporto disciplinų – profesionalus lenktyninkas Rokas Baciučka ir daugkartinis Lietuvos bei pasaulio bėgimo rekordininkas Aleksandras Sorokinas.
Dar būdamas septynerių metų lenktyniauti pradėjęs R. Baciuška papasakos, kaip prekės ženklas vystomas autosporto rinkoje, tuo metu A. Sorokinas pasidalins savo įžvalgomis apie partnerystes ir tokius projektus, kaip apie vieną jo bėgimų sukurtą dokumentinį filmą „Gyvenimas per 24 valandas“.
Vilniaus „Twinsbet“ arenoje vyksiančiame renginyje netrūks ir futbolo srities ekspertų, o vienas jų – buvęs futbolininkas Arūnas Klimavičius, vadovaujantis Profesionalių futbolininkų asociacijai. A. Klimavičius dalyvaus diskusijoje apie lyderystę kartu su V. Alekna ir R. Kaukėnu.
Pirmojoje Baltijos šalyse sporto verslo konferencijoje dalyvaus ir banglenčių sporto atstovas Girmanas Neniškis. Geriausiu Lietuvos banglentininku 2019 ir 2021 m. pripažintas sportininkas, banglenčių akademijos „SurfCamp“ įkūrėjas bei renginių organizatorius skaitys pranešimą apie socialinę verslo pusę.
„SportBiz Vilnius 2024“ vyks rugsėjo 27 dieną didžiausioje sostinės arenoje, o konferencijos išvakarėse vyks speciali rinkos lyderių susipažinimo vakarienė, kurioje galės dalyvauti specialius bilietus įsigiję asmenys. Bilietus platina „Bilietai.lt“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.