„SportBiz Vilnius 2024“: Viena laukiamiausių rugsėjo verslo ir vadybos konferencijų Vilniuje – ne tik sporto vadybos profesionalams

2024 m. rugsėjo 3 d. 11:47
Rugsėjo 26–27 dienomis sporto ir verslo pasaulio atstovai susiburs viename laukiamiausių tokio tipo renginių šį rudenį – pirmą kartą Baltijos šalyse vyks didžiausia sporto verslo konferencija „SportBiz Vilnius 2024“, kurioje apsilankys virš 30 rinkos lyderių iš dešimties skirtingų šalių.
Daugiau nuotraukų (1)
„SportBiz Vilnius 2024“ konferencija šiais metais išsiskirs ne tik savo mastu, bet ir pranešėjų įvairove. Renginys suburs pripažintus tarptautinius ekspertus, tarp kurių – La Liga, FIBA, „Formula One“ atstovai. Tokios įžvalgos bus naudingos ne tik sporto industrijos atstovams, bet ir visiems, besidomintiems strateginėmis įmonės plėtros veiklomis, inovacijomis bei rinkodaros sprendimais.
Šių metų „SportBiz Vilnius 2024“ programos sudarytojai, akcentuoja, kad vadybos ir marketingo praktikos, kurias dalinsis savo srities profesionalai iš sporto srities gali būti pritaikytos kitose rinkos šakose. Dalyviai turės galimybę išgirsti tarptautines bei Baltijos regiono sporto ekspertų patirtis ir sužinoti, kaip įvairūs verslai gali bendradarbiauti su sporto organizacijomis, siekdamos efektyviau plėtoti savo verslą.
Konferencijos organizatoriai pažymi, kad SportBiz 2024 yra ne tik sporto industrijos renginys – tai platforma visiems, norintiems gilinti savo žinias ir įgūdžius vadybos bei marketingo srityse. Nesvarbu, ar jūsų veikla susijusi su sportu, ar ne, šis renginys suteiks unikalią galimybę mokytis iš geriausių, užmegzti vertingus kontaktus ir atrasti naujas verslo plėtros galimybes.
„SportBiz Vilnius 2024“ konferencijos pranešimų skaitymas ir diskusijos vyks trejose sostinės arenos scenose, o priklausomai nuo įsigyto bilieto tipo renginio dalyviai galės registruotis privačioms konsultacijoms, dalyvauti mokymuose su Geoffu Wilsonu ir gauti prieigą prie praktinės pranešėjų mokomosios medžiagos.
Pirmoji Baltijos šalyse sporto verslo konferencija „SportBiz Vilnius 2024“ vyks rugsėjo 26–27 dienomis Vilniaus „Twinsbet“ arenoje. Renginio bilietus platina „Bilietai.lt“.
konferencijaVerslasTwinsbet arena
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.