Kas ir kada: irkluotojų bandymas patekti į olimpiados finalus, mėgstama K. Teterevkovos distancija ir krepšininkų bandymas reabilituotis (1)

2024 m. liepos 31 d. 05:48
Lrytas.lt
Paryžiaus olimpinėse žaidynėse trečiadienį pasirodys tik Lietuvos delegacijos atstovai, kurie jau išbandė trasas ir siekia aukštesnių tikslų.
Daugiau nuotraukų (3)
12 val. varžybas pradės jau 100 metrų krūtine kvalifikacijoje kovojusi Kotryna Teterevkova. Šįkart mūsiškė pasirodys 200m krūtine kvalifikacijoje. Lietuvos sportininkei 200 metrų distancija yra mėgstama, nes Kotryna 2022 metais Europos čempionate iškovojo bronzą, praėjusių metų universiadoje pasidabino auksu. Jei K.Teterevkova įveiks atranką, pusfinalio plaukimą ji plauks 22.46 val.
11.34 val. tokiame pačiame pavienių dviviečių valčių pusfinalyje grumsis broliai Domantas ir Dovydas Stankūnai. Kvalifikacijoje mūsiškiai savo plaukime buvo treti.
12.04 val. pusfinalio plaukime pasirodys irkluotojų Kamilės Kralikaitės ir Ievos Adomavičiūtės ekipažas. Pavienės dvivietės valties irkluotojos be didesnių problemų įveikė kvalifikacija ir pusfinalyje bandys būti tarp trijų pirmų valčių, kurioms atiteks kelialapiai į finalą. Jei mūsiškės ir nepateks į finalą, jos kovos dėl 7–12 vietų.
23. 05 val. savo antrąjį mačą sužais Lietuvos 3x3 rinktinė. Dainiaus Novicko treniruojama mūsų 3x3 ekipa: Aurelijus Pukelis, Šarūnas Vingelis, Evaldas Džiaugys ir Gintautas Matulis pirmame A grupės mače patyrė nesėkmę. Antradienį lietuviai 14:21 krito prieš olimpinius čempionus latvius Lietuva šįkart kausis su Prancūzija, kuri įveikė Lenkiją 21:19.
Visą dieną Marselyje kovos iQFoil burlenčių klasės 13–16 etapuose Rytis Jasiūnas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.