TV3 paaiškino, kodėl nerodė olimpinių Lietuvos plaukikų startų (1)

2024 m. liepos 29 d. 00:22
Lrytas.lt
Sekmadienį visi šalies sporto gerbėjai laukė svarbių mūsų šalies plaukikų pasirodymų Paryžiaus olimpiadoje. Tačiau vietoj plaukimo varžybų buvo rodomas paplūdimio tinklinis. TV3 žiniasklaidos grupė nutarė atsiprašyti sirgalių ir paaiškinti, kodėl olimpinių žaidynių transliacijos metu nepavyko parodyti Lietuvos plaukikų pasirodymų.
Daugiau nuotraukų (1)
„TV3 žiniasklaidos grupė atsiprašo visų Lietuvos žiūrovų dėl to, kad sekmadienio vakarą nepavyko parodyti Lietuvos plaukikų pasirodymų Paryžiaus olimpinėse žaidynėse.
Dėl šalyje šiuo metu kilusios audros Lietuva negalėjo priimti tarptautinio transliacijos signalo, – rašoma pranešime. – Olimpiados transliacijoms naudojami iš palydovo priimami signalai.
Užėjus labai dideliam debesuotumui bei smarkiai liūčiai, palydoviniai signalai „užgęsta“ – signalų neįmanoma priimti.
Užslinkus audros debesims, apie 19:20 val. signalai pradėjo trūkinėti, o nuo 20:50 val. visiškai dingo. Supratę, kad greičiausiai nebeturėsime plaukimo signalo, keitėme programą, ir laukėme, kada signalai atsistatys. Deja, jie vis dar neveikia. Dar kartą atsiprašome už šiuos techninius nesklandumus.“
PlaukimasTV3 televizijaTransliacija
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.