Olimpiniame kaimelyje įrengtos „antisekso“ lovos – tiesa ar mitas?

Kaip ir Tokijo olimpinėse žaidynėse, taip ir Paryžiuje, olimpiniame kaimelyje sportininkams įrengtos kartoninės lovos, kurios buvo pramintos „antisekso“ lovomis, neva tam, kad sportininkai nesantykiautų tarpusavyje.

Olimpiniame kaimelyje įrengtos „antisekso“ lovos – tiesa ar mitas?<br>dpa/Scanpix nuotr.
Olimpiniame kaimelyje įrengtos „antisekso“ lovos – tiesa ar mitas?<br>dpa/Scanpix nuotr.
Olimpiniame kaimelyje įrengtos „antisekso“ lovos – tiesa ar mitas?<br>Zuma/Scanpix nuotr.
Olimpiniame kaimelyje įrengtos „antisekso“ lovos – tiesa ar mitas?<br>Zuma/Scanpix nuotr.
Olimpiniame kaimelyje įrengtos „antisekso“ lovos – tiesa ar mitas?<br>dpa/Scanpix nuotr.
Olimpiniame kaimelyje įrengtos „antisekso“ lovos – tiesa ar mitas?<br>dpa/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2024-07-25 13:48

Olimpinis čempionas, šuolininkas į vandenį Tomas Daley pasinėrė į ginčą dėl olimpinio kaimelio „antisekso“ lovų ir socialinio tinklo įrašu suteikė joms teigiamą įvertinimą.

Aukso medalį laimėjęs britas išbandė perdirbto kartono lovų patvarumą, dėl kurių buvo kalbama nuo tada, kai buvo pristatytos Tokijo žaidynės.

Ekologiškos lovos yra dalis organizatorių įsipareigojimo siekti tvarumo atletų kaime, tačiau ilgai nelaukus atsirado gandai, kad jos buvo skirtos atgrasyti sportininkus nuo intymumo tarpusavyje.

Šiuos gandus greitai paneigė 2024 m. Paryžiaus olimpinių ir paralimpinių kaimų direktorius Laurent'as Michaud, kuris patvirtino, kad yra pakankamai priemonių saugaus sekso užtikrinimui, o vasaros žaidynėms yra paruošta 300 tūkst. prezervatyvų.

T.Daley, socialinėje erdvėje pasidalijo savo lovos išbandymo vaizdo įrašu. Jo vaizdo įraše buvo matyti, kaip jis energingai šokinėja ant lovos, o po to užtikrintai pareiškė: „Kaip matote, jos gana tvirtos“.

Izraelio beisbolo žvaigždė Benas Wangeris išsakė savo mintis apie lovas, įvertinęs jas dabar jau ištrintame įraše socialiniuose tinkluose.

„Mums iš tikrųjų patinka miegoti šiose lovose ir manome, kad tai puikus ir tvarus pasirinkimas būsimoms olimpinėms žaidynėms“, – teigė sportininkas

Lovas išbandė ir airių gimnastas Rhysas McClenaghanas nepasitenkinimą išreiškė savo sekėjams.

„Dalyvauju Paryžiaus olimpinėse žaidynėse ir jie vėl turi šias kartonines antisekso lovas. Kai paskutinį kartą jas išbandžiau, jos atlaikė mano išbandymus, bet galbūt nebuvau pakankamai griežtas.

Visgi pašokinėjęs ant lovų R.McClenaghanas paneigė „antisekso“ lovų mitą.

„Ne, jos išlaiko testą. Tai netikra, tai netikra naujiena“, – teigė airis.

Tuo tarpu kitas olimpietis Louisas Smithas komentaruose juokavo: „Kam reikia antisekso lovos, kai turite grindis?“

„Antisekso“ lovas sportininkai testavo ir praėjusiose olimpinėse žaidynėse. Nors išbandymus jos ir atlaikė, tačiau netrūko ir nusiskundimų iš dalies atletų, dėl jų nepatogumo.

Apie sportininkų intymius santykius olimpiniame kaimelyje kiekvienais metais sklando daugybę kalbų, o juos patvirtino ir buvusi JAV futbolininkė Hope Solo.

„Sportininkai yra ekstremistai. Kuomet jie treniruojasi, jie yra maksimaliai susifokusavę. Kai jie išeina išgerti, tai išgeria 20 gėrimų. Kuomet turi tą patirtį, kurią galimai turėsi tik vieną kartą gyvenime, norisi kurti prisiminimus, nesvarbu, ar tai būtų seksas, ar vakarėlis. Aš mačiau besimylinčius žmonės visur. Ant žolės, tarp pastatų. Jie guli ir nebijo išsipurvinti“, – praeityje yra teigusi futbolininkė.

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.