Apie karjerą NFL svajojusį žaidėją likimas nepasigailėjo – žuvo siaubingoje avarijoje

Merilando valstijoje (JAV) prie Mariboro įvyko tragiškas autoįvykis, nusinešęs perspektyvaus amerikietiško futbolo žaidėjo 24-erių Khyree Jacksono gyvybę. Žaidėjas jau buvo pašauktas NFL klubo ir galvojo apie karjeros posūkius.

Žuvo amerikietiško futbolo žaidėjas 24-erių Khyree Jacksonas.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Žuvo amerikietiško futbolo žaidėjas 24-erių Khyree Jacksonas.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2024-07-08 16:52

Policija jau paskelbė įvykių eigą: ryte 3 val 15 min. moters vairuojamas „Infiniti“ automobilis trasoje bandė keisti eismo juostas, dėl neatsargumo kliudžiusi „Dodge Charger“ automobilį, kuriame buvo Kh.Jacksonas, bei dar vieną mašiną – „Chevrolet Impala“.

Keleivio vietoje buvęs Kh.Jacksonas ir „Dodge Charger“ vairuotojas Isaiah Hazelis žuvo vietoje. Merilendo universiteto medicinos centre mirė ir dar vienas keleivis – Anthony Lyttonas.

Policija davė suprasti, kad kažkas iš avarijos dalyvių buvo girtas, tačiau neidentifikavo žmogaus.. „Infiniti“ ir „Chevrolet Impala“ vairuotojai bei keleiviai išgyveno.

Teigiama, kad I.Hazelis ir A.Lyttonas buvo Kh.Jacksono bičiuliai dar nuo vidurinės mokyklos laikų, kai jie atstovavo tai pačiai amerikietiško futbolo komandai.

Pernai Kh.Jacksonas turėjo puikų sezoną Alabamos universitete. Jis buvo išrinktas į simbolinę geriausių „Pac-12“ konferencijos žaidėjų komandą, o jo atstovaujama „Ducks“ ekipa čempionate buvo ketvirta.

Šiemet Kh.Jacksonas išgirdo savo pavardę NFL naujokų biržoje – ketvirtajame raunde jį 108-uoju šaukimu pasikvietė „Minnesota Vikings“.

„Esame sugniuždyti žinios apie Khyree Jacksono mirtį po naktinės automobilio avarijos, – sakoma „Vikings“ pranešime. – Mūsų mintys yra su Khyree šeima, draugais, taip pat su visomis šios tragiškos avarijos aukomis.“

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.