„Energus“ dviratininkas Venantas Lašinis – Baltijos ir Lietuvos dviračių plento čempionas

2024 m. birželio 22 d. 21:31
Šiandien, birželio 22 d. Estijoje vykusiame Baltijos ir Lietuvos plento grupinių lenktynių čempionate „Energus“ dviratininkas Venantas Lašinis tapo absoliučiu Baltijos ir Lietuvos dviračių plento čempionu.
Daugiau nuotraukų (1)
Antrąją vietą čempionate užėmė Aivaras Mikutis (Šveicarijos „Tudor Pro Cycling Team“ komanda), trečiąją – latvis Emils Liepins (Nyderlandų „Team dsm-firmenich PostNL“)
Lietuvos plento grupinių lenktynių čempionais tapo trys lietuviai:
Venantas Lašinis – 1 vieta (šią pergalę sportininkas jau buvo pasiekęs 2022 m. čempionate)
Aivaras Mikutis – 2 vieta
Rokas Kmieliauskas „Energus dviračių komanda“ – 3 vieta
Estijos čempionu tapo Norman Vahtra (Prancūzijos „Van Rysel – Roubaix“ komanda), Latvijos – Emils Liepins (Nyderlandų „Team dsm-firmenich PostNL“ komanda).
„Energus“ dviratininkas Karlis Klismets Latvijos plento grupinių lenktynių čempionate užėmė 3-iąją vietą.
„Turime Baltijos čempioną. Visi mintyse tikėjome, kad mums pavyks. Komandos vienas iš tikslų keltų sezono pradžioje buvo metų eigoje patekti į TOP5-uką UCI kategorijos varžybų bendroje įskaitoje – šiai dienai esame šešti ir noras laimėti tik auga. Šiandien turime pergalę ir Baltijos šalių čempionate. Komandos pergalės viršija lūkesčius – prabėgo dar tik puse sezono, o jau esame praktiškai įgyvendinę metų tikslus – džiaugiamės ir neketiname sustoti“, – sakė komandos sporto direktorius Martynas Maniušis.
„Tai antras kartas mano sporto istorijoje, kai pavyko tapti Lietuvos čempionu – labai džiaugiuosi. Ačiū komandai ir rėmėjams už paramą, palaikymą ir tikėjimą – turime neeilinę pergalę“, – sakė Venantas Lašinis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.