EUROLYGA 2023

„Formulės 1“ Austrijos GP lenktynėse pirmas startuos M. Verstappenas

Penktadienio vakarą Austrijoje įvyko „Formulės 1“ kvalifikacija, kadangi šeštadienį vyks „sprinto“ lenktynės. Eilinį kartą kvalifikaciją laimėjo „Red Bull“ lenktyniaujantis olandas Maxas Verstappenas. Ši kvalifikacija skirta sekmadienio lenktynėms.

 Maxas Verstappenas<br> SPO/Scanpix nuotr.
 Maxas Verstappenas<br> SPO/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 30, 2023, 8:21 PM, atnaujinta Jun 30, 2023, 11:25 PM

Antrąją vietą kvalifikacijoje užėmė „Ferrari“ pilotas Charlesas Leclercas, trečiąją – jo komandos draugas Carlosas Sainzas.

Į trečiąją kvalifikacijos dalį pateko „Williams“ pilotas Alexanderis Albonas, kuris rytojaus „sprinto“ lenktynėse startuos dešimtas. Pastaruoju metu lenktynininkas demonstruoja gerus rezultatus. Sportininkas Kanados kvalifikacijoje taip pat pateko į trečią sesijos dalį.

Penkioliktoje vietoje sekmadienį startuos kitas „Red Bull“ lenktyninkas Sergio Perezas, kuriam „sprinto“ lentkynių kvalifikacija nesusiklosė. Meksikietis, važiuodamas savo greitą ratą, pažeidė taisykles – jo mašina paliko leistiną trasos važiavimo vietą ir jo greitasis ratas buvo anuliuotas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.