Domanto Sabonio žmona prisiminė skaudų D. Greeno šuolį ant vyro krūtinės: „Buvau pasibaisėjusi“

2024 m. spalio 19 d. 12:08
Lrytas.lt
Domantas ir Shashana Saboniai „Netflix“ seriale „Starting 5“ prisiminė skandalingą 2023 metų įvykį, kuomet Draymondas Greenas rungtynių metu užšoko ant D.Sabonio krūtinės.
Daugiau nuotraukų (4)
2023 metais vykusiose antrose Vakarų konferencijos ketvirtfinalio rungtynėse tarp „Golden State Warriors“ ir „Sacramento Kings“ po susidūrimo su varžovu D.Sabonis krito ant parketo, o tuo pasinaudojo vienas iš nešvariausių lygos žaidėjų Draymondas Greenas.
Amerikietis sužaidė ne pagal garbingo žaidimo taisykles. Padėjęs koją ant lietuvio atsispyrė nuo jo krūtinės ir nurūko į puolimą.
D.Sabonis skausmo perkreiptu veidu liko gulėti ant parketo, o krepšininką sužeidęs D.Greenas pradėjo provokuoti publiką su savo gestais.
Vis dėlto netrukus provokatoriaus šou baigėsi – jis buvo diskvalifikuotas iš rungtynių. Laimei, aukštaūgis iš Lietuvos rimtesnės traumos išvengė
„Aš nelaikau priešiškų jausmų, nieko, – su šypsena prisimindamas šį momentą teigė D.Sabonis. – Man nereikia į tai atsakyti. Bet mano žmona turi kiek kitokią nuomonę.“
„Apie tą užtrypimą girdėjo visas pasaulis. Aš septintą mėnesį laukiausi vaiko, pakalbėkime apie mane toje situacijoje.
Aš buvau pasibaisėjusi. Atsimenu, kad pradėjau drebėti. Galvojau, jog pagimdysiu vietoje ir matau, kaip medicinos darbuotojai uždeda rankšluosčius ant Domo veido. Man to užteko. Man tai labai nepatiko“, – seriale „Starting 5“ kalbėjo Sh.Sabonis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.