Aiškėja Lietuvos rinktinės trenerio R. Kurtinaičio asistentai – iki tol jie nedirbo nacionalinėje ekipoje

2024 m. spalio 19 d. 15:13
Lrytas.lt
Lietuvos krepšinio rinktinė jau lapkritį rinksis į pirmąjį sezono FIBA „langą“, per kurį atrankos mačuose su Šiaurės Makedonija bandys garantuoti sau kelialapį į Europos čempionatą. Lietuvos ekipą šiuose mačuose į priekį ves naujas strategas – 64-erių specialistas Rimas Kurtinaitis. Kol kas nebuvo aišku, kas bus trenerio aisistentais.
Daugiau nuotraukų (3)
15min.lt žurnalistas Rokas Pakėnas skelbia, jog asistentų paslaptis iš esmės atskleista. Pasak jo, štabe nebus Vilniaus „Ryto“ trenerio Giedriaus Žibėno, kuris nesulaukė pasiūlymo. Prieš tai jis buvo Kazio Maksvyčio asistentu.
Pagalbininko vietą užims savo laiku lenkų ir Vilniaus „Lietuvos ryto“ komandas treniravęs 52 metų Tomas Pačėsas. Specialistas pastarąjį kartą ekipą treniravo 2017 metais, o po to patraukė į politiką bei buvo Alytaus „Dzūkijos“ vadovu.
Taip pat R.Kurtinaičio štabe matomas Mantas Šernius, kuris savo laiku buvo moterų rinktinės strategu, o šiemet vadovauja Jonavos CBet klubui.
Fizinio rengimo treneriu turėtų tapti Deividas Rinkevičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.