P. Jankūnas prakalbo apie T. Wallace‘o ateitį: „Matome jo emocijas, ką jis galvoja“

2024 m. spalio 18 d. 19:20
Lrytas.lt
Kauno „Žalgiris“ ketvirtadienį iškovojo antrąją pergalę dvigubos Eurolygos savaitės metu, tačiau pergalingą džiaugsmą netrukus pakeitė nerimas dėl galimo Tyrone’o Wallace’o išvykimo.
Daugiau nuotraukų (3)
Ketvirtadienį vakare žalgiriečiai surengė vieną įspūdingiausių įmanomų pasirodymų. Andrea Trinchieri auklėtiniai išvykos varžybose dar trečiojo kėlinio viduryje turėjo 27 taškų deficitą, tačiau sugebėjo jį panaikinti ir 85:82 įveikti Milano „Olimpia“.
Po įspūdingos pergalės „Žalgirio“ fanus sukrėtė žinia apie komandos naujoką T.Wallace‘ą.
Krepsinis.net žurnalistas Jonas Lekšas pranešė, jog 30-metis krepšininkas dėl asmeninių priežasčių pasiprašė palikti komandą bei galvoja apie karjeros pabaigą.
Į situaciją sureagavo Kauno „Žalgirio“ vadovas Paulius Jankūnas. Kalbėdamas su LRT žurnaliste Jūrate Anilionyte P.Jankūnas patvirtino, jog komandos naujokas gali palikti komandą.
„Jis turi asmeninių priežasčių, mes su juo šnekamės kiekvieną dieną ir tikrai neatmetame to varianto, kad jis gali palikti komandą, – LRT portalui teigė P.Jankūnas. – Kiekvieną dieną kalbamės ir matome jo emocijas, ką jis galvoja. Kiekvieno žaidėjo netektis yra skaudi, jis buvo projektuojamas, kaip vienas pagrindinių žaidėjų. Būtų skaudu jo netekti.“
Pranešama, jog „Žalgiris“ jau dairosi naujoko, kuris papildytų Kauno ekipą. Veikiausiai, kad tai bus gynėjas iš NBA aplinkos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.