Įvertinimas G. Radzevičiui: puolėjas įtrauktas į naudingiausių žaidėjų FIBA Čempionų lygos turo penketuką

2024 m. spalio 17 d. 16:21
Lrytas.lt
FIBA Čempionų lyga paskelbė geriausių turo žaidėjų penketuką, į kurį papuolė Vilniaus „Ryto“ (1/1) vedlys Gytis Radzevičius.
Daugiau nuotraukų (1)
Į pirmąją pergalę FIBA Čempionų lygoje „Rytą“ vedęs G.Radzevičius per 30,5 minutės aikštelėje pelnė 23 taškus (5/6 dvit., 3/4 trit., 4/6 baud.), atkovojo 9 kamuolius ir sukaupė 30 naudingumo balų.
Pelnytų taškų skaičius – geriausias jo karjeroje, vilkint „Ryto“ marškinėlius, o naudingumo balų kiekis – naujas krepšininko rekordas FIBA Čempionų lygoje.
Primename, kad Lietuvos čempionų titulą ginantys ir Europoje patriukšmauti norintis „Rytas“ trečiadienio vakarą 98:75 įveikė Vroclavo „Slask“ ekipą.
Į simbolinį penketuką taip pat pateko Tortonos „Bertram“ gynėjas Christianas Vitalis, surinkęs 31 naudingumo balą, Sombathėjaus „Falco“ lyderis Zoltonas Perlas (26 naud. bal.) ir po 21 naudingumo balą surinkę Izmiro „Pinar Karsiaka“ bei Bonos „Telekom Baskets‘ žaidėjai Errickas McCollumas ir Thomasas Kennedy.
Primename, kad kitą mačą FIBA Čempionų lygoje „Rytas“ žais taip pat namuose, kur spalio 30 d. „Twinsbet“ arenoje priims Sombathėjaus „Falco“ krepšininkus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.