Po pralaimėjimo – G. Žibėno tirada: specialistas prakalbo apie treniruotėje jį supykdžiusį vaizdą

2024 m. spalio 2 d. 09:02
Lrytas.lt
Lietuvos čempionų titulą ginanti Vilniaus „Ryto“ (0/1) ekipa nesėkmingai pradėjo naująjį FIBA Čempionų lygos sezoną. Antradienį Giedriaus Žibėno auklėtiniai 67:77 (21:24, 13:16, 20:17, 13:20) turėjo pripažinti Emilijos Redžo „UnaHotels“ (1/0) komandos pranašumą.
Daugiau nuotraukų (5)
Po akistatos „Ryto“ treneris G.Žibėnas atsiprašė gausiai komandą Italijoje palaikiusių sostinės klubo sirgalių ir pyko dėl auklėtinio požiūrio į rungtynes.
„Pirmiausia, noriu pasveikinti varžovus su pergale, jie jos nusipelnė, sveikinu priešininkų trenerį. Iš mūsų pusės, aš esu labai nusivylęs, kad nuvylėme sirgalius, jie šį vakarą buvo nuostabūs. Jie nusipelnė sugrįžti į Vilnių su pergale, bet mes nesugebėjome tos pergalės jiems įteikti.
Esu nusivylęs ir pirmadienio treniruote. Turėjome labai blogą treniruotę, vėliau sekė blogos rungtynės. Tai nėra apie pramestus metimus, tai yra apie blogą požiūrį į rungtynes.
Prisiimu dėl to atsakomybę, tą turi padaryti ir žaidėjai, jie turi būti geriau pasiruošę“, – kalbėjo G.Žibėnas.
Strategas liko nusivylęs savo treniruojamų krepšininkų fizine forma.
„Problema, kad mūsų forma nėra gera, mūsų žaidėjai negali žaisti tris minutes iš eilės, nes jie jaučiasi pavargę. Išimtimi tapo tik Gytis Radzevičius. Turime būti geresnės formos, turime būti geresnė komanda, turime tai įrodyti“, – tęsė jis.
Artimiausias rungtynes „Ryto“ krepšininkai žais sekmadienį, kai namuose priims Kauno „Žalgirį“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.