Naujasis Lietuvos krepšinio rinktinės strategas R. Kurtinaitis: „Bendrai, treneriai ir žaidėjai, mes išspręsime problemas“ (1)

2024 m. spalio 1 d. 14:10
Lrytas.lt
Antradienį vykusio Lietuvos krepšinio federacijos Vykdomojo komiteto posėdžio metu paskirti naujasis LKF generalinis sekretorius ir Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės vyriausiasis treneris.
Daugiau nuotraukų (1)
Olimpiniam ketverių metų ciklui naujuoju Lietuvos vyrų rinktinės strategu vienbalsiai paskirtas Rimas Kurtinaitis.
„Visų pirma, norėčiau padėkoti už pasitikėjimą Lietuvos krepšinio federacijai, taip pat, Lietuvos krepšinio trenerių asociacijai. Emocijų kažkokių didelių nesuteikė, nes darbas yra labai atsakingas ir uždaviniai yra keliami dideli. Ir aš pats sau keliu juos didelius, – apie paskyrimą vaizdo žinutėje kalbėjo Rimas Kurtinaitis. – Vienas iš tokių uždavinių artimiausių – papulti į Europos čempionatą, kuris vyks vasarą.“
Kalbėdamas apie laukiančius iššūkius bei rinktinės pajėgumą, vyr. treneris akcentavo žaidėjų sąmoningumą ir bendro tikslo siekimą.
„Dabar sunku kažką prognozuoti. Kadangi mes nežinome, kokią rinktinę surinksim, kaip viskas vyks. Manau, kad visi yra sąmoningi, žino, ko mes norim, žinom mūsų problemas. Manau, kad bendrai – treneriai ir žaidėjai – mes išspręsim jas“, – pažymėjo R. Kurtinaitis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.