Iš „Grizzlies“ atleistas D. Rose'as iškart paskelbė apie karjeros pabaigą

2024 m. rugsėjo 26 d. 13:52
Lrytas.lt
Buvusi NBA žvaigždė Derrickas Rose'as ketvirtadienį nusprendė dėti tašką profesionalo karjeroje. Iš krepšinio jis traukiasi sulaukęs 35-erių. Pastaruoju metu žaidėją kamavo traumos, o dėl to „Memphis Grizzlies“ klubas, su kuriuo jis dar turėjo kontraktą, jį šiandien atleido.
Daugiau nuotraukų (1)
„Ačiū, mano pirmoji meile...“ – tokia emocinga žinute D.Rose'as apibūdino savo santykius su krepšiniu socialiniame tinkle instagram.
D.Rose’as 2008 metais NBA Naujokų biržoje buvo pakviestas pirmuoju šaukimu į „Chicago Bulls“ komandą. Ten jis žaidė net 8 metus, rinko po 25 taškus, atliko po 7,7 rezultatyvaus perdavimo ir atsikovojo po 4,1 kamuolio.
„Grizzlies“ komandoje gynėjas praėjusį sezoną rinko po 8 taškus ir 3,3 rezultatyvaus perdavimo, o sužaidė vos 24 rungtynes.
Per solidžią savo karjerą amerikietis tris kartus buvo renkamas į NBA „Visų žvaigždžių“ rungtynes, o 2010 ir 2014 metais su JAV rinktine laimėjo pasaulio čempionato auksą.
2010–2011 m. sezone D.Rose'as pagerino NBA rekordą, tapdamas jauniausiu visų laikų MVP.
Derrickas Rose'asNBAkarjeros pabaiga
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.