Naujojoje Zelandijoje prie L. Eglinsko jungiasi milžinas T. Fallas

2024 m. rugsėjo 24 d. 12:24
Lrytas.lt
Tacko Fallas, kuris visame pasaulyje išgarsėjo dėl savo milžiniško 231 cm. ūgio, papildė „New Zealand Breakers“ komandą, kurioje trenerio asistentu dirba lietuvis Laimonas Eglinskas, o praėjusį sezoną jos garbę gynė Mantas Rubštavičius.
Daugiau nuotraukų (1)
Verta paminėti, jog krepšininkas iš Senegalo ekipai, rungtyniaujančiai Australijos aukščiausioje lygoje, padės tik spalio mėnesį, kai Oklando miesto komanda susitiks su trimis NBA klubais – „Utah Jazz“, „Philadelphia 76ers“ ir „Oklahoma City Thunder“.
Pernai 28-erių aukštaūgis atstovavo Kinijos pirmenybėse dalyvaujančiai Nandzingo „Tongxi Monkey Kings“ bei „Piratas de Quebradillas“ komandai iš Puerto Riko.
Prieš prasidedant 2022–2023 m. sezonui T.Fallo kandidatūrą svarstė Vilniaus „Wolves Twinsbet“, bet kalbos ir liko kalbomis, o senegalietis prisijungė prie prie kitos Kinijos ekipos – Sindziango „Flying Tigers“.
NBA lygoje karjerą T.Fallas pradėjo 2019 m., kai neišgirdęs savo pavardės naujokų biržoje papildė „Boston Celtics“. Po 2 sezonų tituluočiausiame NBA klube jis persikėlė į „Cleveland Cavaliers“, tačiau 2022 m. sausio mėnesį buvo atleistas.
Už Atlanto T.Fallas iš viso sužaidė 37 rungtynes, per kurias pelnydavo po 2,2 taško ir 2,4 atkovoto kamuolio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.