D. Sabonio bendraklubiu tapti galėjęs amerikietis papildė „Heat“

2024 m. rugsėjo 24 d. 11:54
Lrytas.lt
Domanto Sabonio atstovaujamos „Sacramento Kings“ treniruočių stovykloje laimę bandęs Nassiras Little'as ateinantį sezoną rungtyniaus „Miami Heat“, praneša žurnalistas Chrisas Haynesas.
Daugiau nuotraukų (1)
24-erių amerikietis su NBA klubu susitarė dėl vienerių metų trukmės sutarties, alga kol kas nėra atskleidžiama. Tai bus jau trečioji krepšininko komanda už Atanto.
Pernai N.Little'as gynė „Phoenix Suns“ komandos garbę – aikštėje pasirodė 45 rungtynėse, kuriose vidutiniškai praleisdavo 10,2 min. ir rinkdavo po 3,2 taško, 1,6 atkovoto kamuolio ir 0,4 rezultatyvaus perdavimo.
2019 m. NBA naujokų biržoje N.Little'ą 25-uoju šaukimu pasirinko „Portland Trail Blazers“. Ekipoje 198 cm. ūgio atletas praleido pirmus 4 savo karjeros sezonus.
Stipriausiose pasaulio krepšinio pirmenybėse N.Little'as yra sužaidęs 237 mačus, per juos fiksuodavo 5,5 taško, 2,9 sugriebto kamuolio bei 0,7 rezultatyvaus perdavimo vidurkius.
„Miami Heat“ praėjusiame sezone pateko į NBA atkrintamąsias, bet jau pirmajame etape 1:4 krito nuo čempioniško „Boston Celtics“ žvaigždyno.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.