Sh. O'Nealas atsivėrė – papasakojo apie siaubingiausią gyvenimo momentą

2024 m. rugsėjo 23 d. 17:00
Lrytas.lt
Garsus ir legendinis NBA aukštaūgis Shaquille'as O'Nealas pokalbyje su JAV žiniasklaida prisiminė apie 2006 metų lygos finalą prieš „Dallas Mavericks“ klubą ir siaubingiausią momentą.
Daugiau nuotraukų (5)
216 cm ūgio Sh.O“Nealas „Miami Heat“ ekipoje žaidė antrąjį sezoną ir su komanda pateko į NBA finalą. Po dviejų serijos mačų „Heat“ pralaiminėjo serijoje Dalasui  0:2. Trečiose serijos rungtynėse Majamis likus grumtis mažiau nei 2 minutes atsiliko 88:93.
„Prisimenate, kai Jerry Stackhouse'as prieš mane  specialiai prasižengė? Laikas buvo ne mūsų sąjungininkas. Man reikėjo pataikyti abu tuos du baudos metimus.
Tai buvo pats siaubingiausias momentas mano gyvenime. Žinojau, kad jei to nepadarysiu, viskas bus prarasta. Viskas bus baigta.
Gali bijoti kiek nori, bet turi vos 10 sekundžių baudos metimui, tad tiesiog turi mesti ir tikėti. Pirmasis metimas krito tiesiai į lanko vidurį ir aš atgavau pasitikėjimą. Pataikiau ir antrą metimą, o tuomet jau minia pašėlo. Man taip pat sugrįžo jėgos“, – prisiminė Sh. O'Nealas.
Tąkart Majamis laimėjo rungtynes ​​98:96, o galiausiai serijoje triumfavo 4:2. Garsusis vidurio puolėjas Sh.O'Nealas finalo seriją baigė vos su 37,4 proc. pataikymu nuo baudos metimo linijos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.