Triuškinamo pralaimėjimo fone – nerimas dėl R. Jokubaičio: lietuvis patyrė traumą

2024 m. rugsėjo 21 d. 22:09
Lrytas.lt
Pavlos Giannakopoulos vardo turnyre, kuris vyko po atviru dangumi, triuškinamas Roko Jokubaičio ir Tel Avivo „Maccabi“ pralaimėjimas. Negana to, lietuvis anksčiau laiko paliko rungtynes ir į jas nebegrįžo.
Daugiau nuotraukų (1)
Izraelio klubas 66:89 (20:21, 18:18, 15:32, 13:18) krito prieš Stambulo „Anadolu Efes“ klubą.
Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės įžaidėjas R.Jokubaitis ant parketo praleido 20 minučių, per kurias pelnė 2 taškus (1/6 dvit., 0/1 trit.), sugriebė 2 atšokusius kamuolius, išskirstė 4 rezultatyvius perdavimus, 5 sykius prarado kamuolį, 3 kartus prasižengė ir mačą baigė su -2 naudingumo balais.
Negana to, ketvirtojo kėlinio pabaigoje, kuomet liko 2,5 minutės iki rungtynių pabaigos, R.Jokubaitis nei iš šio, nei iš to pradėjo šlubčioti. Gynėjas iškart prasiprašė keitimo, vos paeidamas paliko aikštelę ir prisėdo į suolo galą, kur jis laikėsi už savo dešinės čiurnos.
Kokio rimtumo tai trauma – kol kas nėra aišku. Tel Avivo klubas iškomunikavo, kad lietuvis patyrė čiurnos traumą, o papildomi tyrimai bus atlikti grįžus į Izraelį.
Izraelio klubo gretose rezultatyviausiai žaidė Jaylenas Hordas, kuris pelnė 14 taškų, po 11 pridėjo Jordanas Loydas ir Levi Randolphas.
„Anadolu Efes“ gretose spindėjo Elijah Bryantas, pelnęs 16 taškų, po 14 sumetė Ercanas Osmani ir Danas Oturu. 11 pridėjo buvęs žalgirietis Rolandas Šmitas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.