Media dieną apžvelgęs Kauno „Žalgirio“ dublerių strategas: „Vieni pliusai“

2024 m. rugsėjo 20 d. 16:48
Lrytas.lt
Šią savaitę prieš foto ir video kamerų objektyvus stojo ne tik pagrindinė Kauno „Žalgirio“ komanda, bet ir jaunieji „Žalgirio“ krepšininkai, sudalyvavę kasmetinės media dienos užsiėmimuose.
Daugiau nuotraukų (1)
Nacionalinėje krepšinio lygoje (NKL) ir Regionų krepšinio lygoje (RKL) atitinkamai rungtyniaujančių „Žalgiris-2“ ir „Žalgiris-3“ ekipų treneriai ir krepšininkai dalyvavo fotosesijose ir buvo įamžinti prieš artėjančio sezono pradžią.
„Žalgirio“ arenoje vykusių darbų užkulisius „Žalgiris TV“ prašymu apžvelgė gynėjas Mantas Juzėnas. Vienas jaunųjų žalgiriečių lyderių paėmė į rankas mikrofoną ir padėjo užfiksuoti media dienos įdomybes.
Krepšininkams viena neįprasčiausių media dienos vietų – grimo kambarys. Ten dažnai ir sukiojosi „Žalgiris TV“ kamera.
Iš M.Juzėno mikrofoną į savo rankas perėmus „Žalgiris-2“ kapitonui Mantui Laurenčikui, tarp jo pašnekovų pateko ir komandos treneriai Rokas Kondratavičius ir Tautvydas Šležas, media dienos darbus įvertinę 10 iš 10.
„Turime progą gražiai apsirengti. Fotografuoja profesionalai. Po to turime galimybę nuotraukas įsikelti. Pažiūrime, kaip jūs atrodote. Vieni pliusai“, – teigė „Žalgiris-2“ vyriausiasis treneris R.Kondratavičius.
Dar daugiau akimirkų iš jaunimo komandos media dienos ir papildomo su „Žalgirio“ dubleriais susijusio turinio galima rasti „Instagram“ paskyroje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.