Fenomenaliai žaidusi L. Juškaitė traukė Turkijos ekipą į pergalę Europos taurės atrankoje

2024 m. rugsėjo 20 d. 07:33
Lrytas.lt
Laura Juškaitė dalinosi naudingiausios žaidėjos statusą su komandos drauge, o jos atstovaujama Bodrumo „Čagdaš“ moterų Europos taurės atrankoje pervažiavo Vokietijos klubą ir viena koja užsitikrino vietą turnyre.
Daugiau nuotraukų (1)
Turkijos klubas išvykoje 78:36 (21:8, 22:6, 15:17, 20:5) sutriuškino Osnabriuko „GiroLive Panthers“ ekipą.
Atsakomasis mačas įvyks kitą trečiadienį Turkijoje. Tame mače L.Juškaitės klubui patekimui į pagrindines Europos taurės varžybas užtektų nepralaimėti didesniu nei 41 tašku skirtumu.
L.Juškaitė per beveik 26 minutes aikštelėje pelnė 12 taškų (4/6 dvit., 1/2 trit., 1/2 baud.), sugriebė 11 atšokusių kamuolių ir užfiksavo 18 naudingumo balų pasirodymą.
Lietuvė kartu su serbe Tina Krajišnik, kuri irgi sukaupė 18 naudingumo balų, buvo efektyviausios Turkijos komandos žaidėjos.
Sėkmingai pasirodžius atsakomajame mače ir išsaugojus savo pranašumą Turkijos klubas Europos taurėje patektų į E grupę, kurioje kautųsi su „Charnay Basket“ (Prancūzija), Pieštianų „Čajki“ (Slovakija) ir Šoprono „Basket“ (Vengrija) ekipomis.
Primename, kad artėjančiame moterų Europos taurės sezone rungtyniaus dvi Lietuvos komandos – Vilniaus „Kibirkštis“ ir Klaipėdos „Neptūnas-Amberton“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.