Debiutą Mažeikiuose prieš „Lietkabelį“ pasitinkantis V. Šeškus: „Reikia važiuoti su principais“

2024 m. rugsėjo 20 d. 19:12
Lrytas.lt
Šią vasarą Virginijus Šeškus prisijungė prie jau ketvirtojo klubo savo Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) karjeroje – Mažeikių „M Basket-Delamode“ – o šeštadienį su savo kariauna atidarys naująjį sezoną.
Daugiau nuotraukų (1)
Prieš debiutą komandos socialiniame tinkle „Instagram“ patalpintame vaizdo įraše lietuvis strategas prakalbo apie sunkų ir problemų kupiną pasiruošimą sezonui bei pažvelgė į pirmą kovą „Betsafe-LKL“.
Primename, jog „M Basket-Delamode“ sužaidė 6 draugiškas rungtynes – nugalėjo Vilniaus „Ryto“ dublerius 86:80 ir triumfavo prieš „Ventspils“ 81:77, tačiau pralaimėjo Klaipėdos „Neptūnui“ 64:78, nepasipriešino Rygos VEF krepšininkams 61:84 ir nusileido prieš Rimo Kurtinaičio treniruojamą Baku „Sabah“ 57:76. Mažeikių ekipa taip pat sužaidė lygiosiomis 68:68 su „Liepaja“.
„Apibendrinant, nebuvo sklandus tas mūsų pasiruošimas, nes nė vieneriose rungtynėse nežaidėme visu sąstatu. Buvo tai vienas traumuotas, dabar, matote, du. Pasiruošime turime jaunų žaidėjų – nėra lengva, nes treniruotėse turi 17-mečius vaikinus, kuriems dar reikia augti ir augti. Sezono pradžia, reikia jaunimą įjungti į žaidimą, nors jie neatstoja „7bet-Lietkabelio“ žmonių. Sakyčiau, padirbėjome tikrai neblogai, tik gaila, kad trūko žmonių. Žiūrėsime, ką mes čia pasiruošėme“, – dvejopų jausmų kupinas sakė V.Šeškus.
Šeštadienį (rugsėjo 21 d.) 16 val. 50 min. „M Basket-Delamode“ stos į kovą prieš „7bet-Lietkabelį“ jų pačių namuose, tad lengva nebus, bet strategas nepraranda optimizmo.
„Komanda žaidžia Europos taurėje, o tai daug ką pasako. Biudžetai, visi tie dalykai... Varžovas pastarųjų metų prizininkas, išlaiko savo lygį, todėl tikrai bus sunku. Tačiau reikia ir patiems važiuoti su principais, kautis, tada galima ir nustebinti“, – baigė V.Šeškus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.