K. Maksvyčiui darbą siūliusi Eurolygos naujokė pristatė atnaujintą logotipą

2024 m. rugsėjo 17 d. 07:55
Lrytas.lt
Vos prieš 6 metus įkurta ir ateinantį sezoną Eurolygoje debiutuosianti „Paris Basketball“ ekipa prieš pat didžiausias kovas pristatė savo naująjį logotipą.
Daugiau nuotraukų (2)
Naujajame komandos atvaizde matosi tiek krepšinio kamuolio, tiek Eifelio bokšto simboliai. Taip pat matosi ir žvaigždė, kurios buvimą ten puikiai paaiškina pačio klubo išplatina logotipo idėja socialiniame tinkle „X“ (buvusiame „Twitter“).
„Paryžius. Mūsų miestas. Mūsų šviesa“, – teigė „Paris Basketball“.
Trečiais Prancūzijos atstovais Eurolygoje tapusi organizacija įkurta 2018 m., o praėjusį sezoną ji laimėjo Europos taurę bei iškovojo teisę varžytis stipriausiose Senojo žemyno pirmenybėse, kuriose pakeitė Ispanijos „Valencia“. Paryžiaus ekipa sugebėjo nueiti ir iki savo šalies aukščiausios lygos finalo, tačiau ten negalėjo pasipriešinti „Monaco“.
Iš Kauno „Žalgirio“ į meilės miesto klubą šią vasarą persikėlė Kevarriusas Hayesas. Netoli susistarimo buvo buvo irgi viliotas Kazys Maksvytis, tačiau „Paris Basketball“ pasirinko Tiago Splitterio kandidatūrą.
Eurolygos naujokas savo kovas pradės spalio 10 d. namuose prieš Belgrado „Crvena Zvezda“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.