Nenugalimi „vilkai“ pasiruošimą sezonui baigė triumfuodami turnyre Latvijoje

2024 m. rugsėjo 15 d. 22:42
Lrytas.lt
Pasibaigė Latvijoje vykęs draugiškas turnyras, kuriame dalyvavo Panevėžio „7bet-Lietkabelis“ ir Vilniaus „Wolves Twinsbet“, o pastarieji žaidė finale prieš Rygos „Zelli“.
Daugiau nuotraukų (1)
Alessandro Magro auklėtiniai po itin atkaklios kovos 93:91 palaužė turnyro organizatorius „Zelli“.
Sostinės klube rezultatyviausias buvo 21 tašką surinkęs Anthony Cowanas, jam talkino 19 pridėjęs Andrew Andrewsas ir 17 įmetęs Matas Jogėla.
Pralaimėtojų ir likusi platesnė statistika nėra atskleidžiama.
„Vilkai“ pakeliui į finalą 80:76 laimėjo prieš Rygos VEF klubą. Vilniečiai neklupo ir praėjusiose kontrolinėse rungtynėse – nugalėjo Rostoko „Seawolves“, Parnu „Sadam“ ir Klaipėdos „Neptūną“.
Šiame turnyre Panevėžio ekipa jau pusfinalyje 61:67 suklupo prieš antros vietos laimėtojus, o mažajame finale Nenado Čanako kariauna 91:66 sutriuškino VEF krepšininkus.
„Wolves Twinsbet“ savo kovas Lietuvos krepšinio lygoje pradės rugsėjo 22 d., kai namuose priims Jonavos „CBet“. Europos taurėje vos po 3 dienų į sostinę atvyks Stambulo „Bahcesehir“.
Vilniečiai 93:91 palaužė Rygos „Zelli“ ir pasiekė pirmąją vietą Baltijos Supertaurėje. Nugalėtojus į priekį tempęs Anthony Cowanas surinko 21 tašką.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.