Pasiruošime be pralaimėjimų – „vilkai“ nugalėjo ir „Ryto“ skriaudikus

2024 m. rugsėjo 14 d. 23:09
Lrytas.lt
Latvijoje vykstančiame draugiškame turnyre dalyvauja ir dvi Lietuvos komandos – Vilniaus „Wolves Twinbet“ ir Panevėžio „7bet-Lietkabelis“. Pastarieji kiek anksčiau 61:67 turėjo pripažinti Rygos „Zelli“ ekipos pranašumą ir laukia mažojo finalo sekmadienį. Kiek kitaip sekėsi sostinės komandai, kuri pateko į finalą.
Daugiau nuotraukų (1)
Itin atkakliame mače Alessandro Magro auklėtiniai 80:76 palaužė Rygos VEF krepšininkus.
Rezultatyviausias tarp vilniečių buvo naujokas Andrew Andrewsas, pelnęs 18 taškų. Jam geriausia talkino kiti du legionieriai – Jeffrey Tayloras ir Anthony Cowanas, atitinkamai surinkę 15 ir 13 taškų. 10 pridėjo Kristupas Žemaitis.
Pralaimėtojų gretose su 14 taškų išsiskyrė Vyacheslavas Bobrovas ir 13 įmetęs Harrisonas Cleary.
„Vilkai“ šįkart neturėjo pečio traumą besigydančio TreShawno Thurmano.
Tačiau tai nesugadino jų pasiruošimo – „Wolves Twinsbet“ kontrolinėse rungtynėse dar nepralaimėjo. Iki šio mačo A.Magro vyrai nugalėjo Rostoko „Seawolves“, Parnu „Sadam“ ir Klaipėdos „Neptūną“.
Sekmadienį vyksiančiame turnyro finale (17 val.) sostinės ekipa susitiks su panevėžiečių skriaudikais – „Zelli“ krepšininkais. Tuo tarpu Nenado Čanako kariauna (14 val.) sieks pasiruošimą užbaigti pergale prieš VEF komandą.
Tiesa, tai padaryti gali kilti sunkumų, nes Rygos klubas šią vasarą jau nugalėjo dalį Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) atstovų – Mažeikių „M Basket-Delamode“, Vilniaus „Rytą“ ir „Šiaulius-Admira Casino“.
„Vilkai“ savo kovas „Betsafe-LKL“ pradės nuo rugsėjo 22 d. rungtynių namuose prieš Jonavos „Cbet“, o Europos taurėje į sostinę vos po trijų atvažiuos turkų „Bahcesehir“.
WolvesLietkabelisRygos VEF
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.