Rokas Giedraitis neišvažiavo į Rusiją: galimai nepanoro kovoti prieš CSKA ir „Lokomotiv“

2024 m. rugsėjo 11 d. 12:36
Lrytas.lt
Belgrado „Crvena Zvezda“ ekipa šią savaitę buvo suplanavusi keliauti į Rusiją ir Maskvoje žaisti draugiškame turnyre. Tačiau Eurolygos komanda į Rusijos sostinę išvyko be kelių žaidėjų.
Daugiau nuotraukų (2)
Skelbiama, kad namuose liko nedidelę traumą besigydantis Nemanja Nedovičius, Rokas Giedraitis ir Joelis Bolomboy‘us. Pastarasis krepšininkas turi tiek Rusijos, tiek ir Ukrainos pasus. 2022 metais Rusijai užpuolus Ukrainą, J.Bolomboy'us paliko Maskvos CSKA komandą ir išvyko.
Tuo tarpu R.Giedraičio motyvai nevažiuoti į Rusiją yra nežinomi, tačiau serbų portalai duoda suprasti, kad lietuvis nenori žaisti su Rusijos komandomis.
Turnyras vyks rugsėjo 11–14 d. Dėl taurės varžysis keturi rusų klubai – Maskvos CSKA, Sankt Peterburgo „Zenit“, Krasnodaro „Lokomotiv“ ir Kazanės „Uniks“ bei turkų Stambulo „Besiktas“ ir serbai. „Crvena Zvezda“ rugsėjo 12 d. žais su CSKA, rugsėjo 13 d. – su „Lokomotiv“.
Dar antradienį R. Giedraitis pasirodė aikštėje Graikijoje, kur „Crvena Zvezda“ 83:87 nusileido Pirėjo „Olympiakos“. Puolėjas įmetė 5 taškus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.