R. Giedraičio klubas nusileido raumenis išpūtusiai „Olympiakos“

2024 m. rugsėjo 10 d. 22:09
Lrytas.lt
Eurolygos klubai tęsia pasiruošimą sezonui išbandydami vieni kitus draugiškose rungtynėse – antradienį į kovą stojo Belgrado „Crvena Zvezda“ ir Pirėjo „Olympiakos“. Roko Giedraičio atstovaujama ekipa turėjo pripažinti graikų pranašumą.
Daugiau nuotraukų (1)
Lietuvišką prieskonį turėjusiame mače „Olympiakos“ pergalė šventė tik po atkaklios kovos 87:83 (23:23, 12:15, 19:18, 33:27).
Pirmą kartą Pirėjo komandos marškinėlius užsidėjo vienas skambiausių pirkinių šią vasarą – Evanas Fournier. Prancūzas taškų nepelnė, bet atliko net 8 rezultatyvius perdavimus. Į klubą grįžęs Sasha Vezenkovas įmėtė 24 taškus, o Mosesas Wrightas pridėjo 25.
„Crvena Zvezda“ gretose rungtyniaujantis R.Giedraitis surinko 5 taškus.
Geriau sekėsi kitiems jo komandos draugams – Codi Milleris-McIntyre'as pelnė 18 taškų, brazilas Yago dos Santosas pridėjo 17, o Joelis Bolomboyus su Ognjenu Dobričiumi – po 14.
Eurolygos sezoną „Olympiakos“ pradės spalio 4 dieną išvykoje su Šarūno Jasikevičiaus Stambulo „Fenerbahče“, o Belgrado ekipa spalio 4 dieną vyks į Paryžių pas pirmenybių naujokus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.