Rokas Jokubaitis debiutavo su Tel Avivo „Maccabi“ marškinėliais Įvyko G. Printezio pagerbimo šventė (1)

2024 m. rugsėjo 7 d. 08:05
Lrytas.lt
Lietuvos krepšinio rinktinės gynėjas Rokas Jokubaitis debiutavo naujoje karjeros stotelėje. Praeityje „Barcelona“ komandos marškinėlius vilkėjęs krepšininkas penktadienį pelnė pirmuosius taškus už Tel Avivo „Maccabi“ ekipą.
Daugiau nuotraukų (1)
Tą 23-ejų gynėjui pavyko padaryti specialiose legendinio Georgio Printezio pagerbimo rungtynėse, kuriose „Maccabi“ išvykoje stojo į mūšį su Pirėjo „Olympiakos“ klubu.
Akistatą Tel Avivo ekipa pralaimėjo 83:84 (18:20, 22:16, 22:24, 21:24), o R.Jokubaitis buvo tarp rezultatyviausių svečių žaidėjų.
Nors detali statistika nėra pateikiama, kad „Maccabi“ komanda praneša, kad lietuvis į Graikijos komandos krepšį įmetė 11 taškų.
Simboliška, kad „Olympiakos“ simbolinių rungtynių pabaigoje pergalę padovanojo būtent pats G.Printezis, kuris tiksint paskutinėms ketvirtojo kėlinio sekundėms savo firminiu metimu persvėrė rezultatą.
Kartu su šiomis rungtynėmis į „Taikos ir draugystės“ arenos palubes iškilo ir 15 numeriu pažymėti šio legendinio krepšininko marškinėliai.
Per savo karjerą G.Printezis vilkėdamas „Olympiakos“ marškinėlius dukart tapo Eurolygos čempionu, o 2012 metais pergalingu metimu finale pražudė Maskvos CSKA krepšininkus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.