J. Valančiūnui – buvusios NBA žvaigždės pastaba: „Vaikine, ką tu po velnių galvoji?“

2024 m. rugsėjo 7 d. 16:06
Lrytas.lt
Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės kapitonas Jonas Valančiūnas jau netrukus kibs į darbus naujame NBA sezone. Tą jis darys gindamas „Washington Wizards“ komandos garbę, būtent čia vidurio puolėjo karjera pasuko šią vasarą.
Daugiau nuotraukų (8)
Vis dėlto šis 32-ejų uteniškio sprendimas ne visiems paliko teigiamą įspūdį.
Pastabų J.Valančiūnui turėjo buvęs NBA krepšininkas Kenyonas Martinas. Pirmasis 2000-ųjų naujokų biržos šaukimas essentiallysports.com kalbėjo, kad lietuvio prisijungimas prie „Wizards“ bus jo asmeninė klaida.
„Čia tu turėsi stebėti, kaip Jordanas Poolas mėto savo nesąmonės. Svarsčiau, kodėl J.Valančiūnas vyksta ten. Vaikine, ką tu po velnių galvoji?“, – retorinius klausimus uždavinėjo buvęs krepšininkas.
Apie prastą komandos klimatą K.Martinas užsiminė plačiau apžvelgdamas prancūzo Evano Fournier sprendimą vykti ne į Vašingtoną, o grįžti į Europą ir ginti Pirėjo „Olympiakos“ ekipos garbę.
Primename, kad praėjusiame sezone lietuvis rungtyniavo „New Orleans Pelicans“ ekipoje.
Vidutiniškai per dvikovą jis įmesdavo po 12,2 taško, atkovodavo po 8,8 kamuolio ir atlikdavo po 2,1 rezultatyvaus perdavimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.