NBA apžvalgininkas dėl J. Valančiūno ateities Vašingtone užminė mįslę – akys vėl krypsta į L. Jamesą

2024 m. rugsėjo 4 d. 07:47
Lrytas.lt
Šią vasarą į naujo klubo paieškas pasileidęs Jonas Valančiūnas atsidūrė „Washington Wizards“ gretose, bet lietuvis buvo sulaukęs ir ne vieno kito NBA klubo dėmesio, tarp jų – ir legendinės „Los Angeles Lakers“ ekipos, kurios garbę gina LeBronas Jamesas.
Daugiau nuotraukų (5)
Nors 32-ejų vidurio puolėjas Los Andžele ir nenutūpė, bet garsiojo LeBrono kompaniją jis gali papildyti dar šio sezono metu.
NBA apžvalgininkas Jovanas Buha vienoje iš savo tinklalaidžių pranešė, kad lietuvis buvo atsidūręs ypatingame žaidėjų sąraše, prie kurio komplektavimo prisideda ir pats L.Jamesas.
Vis dėlto J.Valančiūnas į „Lakers“ nepersikėlė, nes nebuvo pagrindinis šios komandos taikinys – Los Andželo klubas pasirinko Wendellį Carterį.
Net ir po tokių likimo vingių nėra atmetama, kad J.Valančiūnas vis tiek gali atsidurti Los Andžele, pasak apžvalgininko, uteniškio pavardė šiame sąraše dar liko neužmiršta – yra nemaža tikimybė, kad vidurio puolėjas į Kaliforniją gali atvykti ir mainų pagalba.
Praėjusiame sezone lietuvis gynė „New Orleans Pelicans“ ekipos garbę.
Vidutiniškai per dvikovą jis įmesdavo po 12,2 taško, atkovodavo po 8,8 kamuolio ir atlikdavo po 2,1 rezultatyvaus perdavimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.