Aiškėja, kas turėtų tapti M. Balčiūno dešiniąja ranka laimėjus LKF rinkimus

2024 m. rugsėjo 2 d. 15:20
Lrytas.lt
Jau visai netrukus įvyks Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) prezidento rinkimai, kuriuose dalyvauja Mindaugas Balčiūnas ir Robertas Javtokas. Po truputį aiškėja, kas turėtų tapti M.Balčiūno dešinąja ranka, jeigu šis laimėtų.
Daugiau nuotraukų (1)
15min.lt žurnalistas Rokas Pakėnas skelbia, kad M.Balčiūno komandoje turėtų dirbti ir generalinio sekretoriaus pareigas užimti krepšininkas bei Lietuvos profesionalių krepšininkų asociacijos (LPAK) vykdantysis direktorius Dominykas Domarkas.
Šeštadienį M.Balčiūnas Regionų krepšinio lygos (RKL) konferencijoje pristatė pavardes, kurios su juo dirbtų LKF – Valdemaras Chomičius, JAV dirbantis specialistas Donas Showalteris, buvęs krepšininkas Saulius Kuzminskas, buvęs treneris ir sporto mokslininkas Rūtenis Paulauskas, buvusi krepšininkė Gintarė Petronytė, treneris Tomas Purlys ir prieš tai jau minėtas D.Domarkas.
Tiesa, T.Purlys po to, kai viešojoje erdvėje pasirodė skaidrės, kuriose demonstruojama M.Balčiūno komanda, kone iškart paneigė, kad jis sutiko darbuotis kartu su M.Balčiūnu.
Pirmadienio popietę 15min.lt žurnalistas R.Pakėnas rašė, kad M.Balčiūno dešiniąja ranka, kuri užimtų generalinio sekretoriaus pareigas, turėtų būti D.Domarkas, tačiau pats krepšininkas ir LPAK vykdantysis direktorius to galutinai nepatvirtino bei nepaneigė ir sakė, jog viskas paaiškės artėjančiomis dienomis.
D.Domarkas praėjusį sezoną žaidė Nacionalinėje krepšinio lygoje (NKL), kur gynė Marijampolės „Sūduvos-Mantingos“ ekipos garbę.
Primename, kad LKF įvyks konferencija, kurioje dalyvaus M.Balčiūnas ir kitos garsios Lietuvos krepšinio pavardės. Joje bus pristatoma M.Balčiūno komanda, vizija artėjančiai kadencijai ir įvyks pokalbis/diskusija dėl Lietuvos krepšinio tobulinimo.
Taip pat primename, kad LKF prezidento rinkimai įvyks rugsėjo 17 d., o juose balso teisę turės 150 asociacijos narių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.