Prisivirė košės: NCAA čempionė buvo suimta dėl galimo užpuolimo

2024 m. rugsėjo 1 d. 07:55
Lrytas.lt
Pietų Karolinos „Gamecocks“ universiteto talentė Ashlyn Watkins susidūrė su nemalonumais. Krepšininkė įtariama pirmojo laipsnio užpuolimu. NCAA čempionių komandoje rungtyniaujančiai žaidėjai taip pat pareikšti kaltinimai dėl galimo užgrobimo. Apie tai rašo JAV žiniasklaidos gigantas ESPN.
Daugiau nuotraukų (1)
Pranešama, kad incidentas įvyko bendrose studentų apgyvendinimo patalpose.
Anot pareiškimo, A.Watkins galimai užpuolė kitą žmogų, „ėmė už veido, traukė už rankų ir stūmė kitą merginą“. Pridedama, kad krepšininkė galimai pakėlė kitą merginą, nešė ją prieš jos norą, ėmė už jos galvos, kas lėmė, jog A.Watkins kontroliavo kito žmogaus elgesį, neleidusį jam palikti erdvės.
Pareiškime, kurį išplatino Pietų Karolinos televizija „WLTX“ pridedama, kad krepšininkės auka galimai pabėgo, kuomet įjungė priešgaisrinę signalizaciją. Po to auka buvo pasirūpinta dėl gyvybei pavojaus negrėsusių traumų.
A.Watkins buvo iš areštinės už 30 tūkstančių JAV dolerių užstatą. Jai taip pat buvo numatytas teismo posėdis, kuriame krepšininkė turės dalyvauti spalio 25 dieną.
ESPN kalbėjęs Pietų Karolinos universiteto atstovas teigė, kad apie situaciją žino bei toliau apie ją renka informaciją.
Primename, kad praėjusį NCAA sezoną „Gamecocks“ tapo turnyro nugalėtojomis, o A.Watkins buvo itin svarbi čempioniškos komandos dalis.
Krepšininkė praėjusį sezoną per 20 minučių aikštelėje fiksavo 9,2 taško (55 proc. dvit., 55,6 proc. baud.), 7,4 atkovoto kamuolio, 2,4 blokuoto metimo ir 1,3 perimto kamuolio vidurkius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.