Atskleistas „Wolves“ biudžetas: pinigų suma bus kiek mažesnė Atskleidė artėjančio sezono tikslus

2024 m. rugpjūčio 29 d. 10:51
Vilniaus „Wolves Twinsbet“ klubas oficialiai pristatė savo klubo biudžetą ir kitas klubo aktualijas, tarp kurių klubas atskleidė savo tikslus artėjančiam 2024-2025 m. sezonui.
Daugiau nuotraukų (3)
Pranešta, kad artėjantį sezoną planuojamas „Wolves Twinsbet“ biudžetas bus truputį mažesnis nei pernai.
2023-2024 m. sezone „Wolves Twinsbet“ biudžetas buvo 5 mln. eur., o 2024-2025 m. planuojamas biudžetas – 4,96 mln eur. Investuotojų indelis – 500 tūkst. mažesnis nei 2023-2024 m. sezone, tačiau 230 tūkst. didesnis rėmėjų ir reklamų indelis. 
Sąnaudos artėjantį sezoną taip pat bus mažesnės. 2023-2024 m. sezone sąnaudos buvo tie patys 5 mln. eur., o 2024-2025 m. sąnaudos – 4,88 mln. eur.
Didžioji biudžeto dalis, 3,33 mln. eurų, yra skirta komandos formavimui – žaidėjų, trenerių ir aptarnaujančio personalo atlyginimams.
A.Žiauberis atskleidė, kad „Wolves Twinsbet“ tikisi artėjantį sezoną didės sirgalių skaičius arenoje, o kartu pridūrė, kad „Wolves“ į visas išvykas Europos taurėje vyks su užsakytais skrydžiais ir sakė, jog pirmajame 2025 m. ketvirtyje bus pastatyta nauja treniruočių bazė Vilniuje, kurioje treniruosis „Vilkai“.
Po to „Wolves Twinsbet“ sporto direktorius Donatas Zavackas prakalbos apie 2024-2025 m. sezono tikslus, kurie yra tokie: „Betsafe-LKL“ ir Karaliaus Mindaugo taurės finalai bei Europos taurėje – atkrintamosios.
„Mes norime būti finale. Kas liečia Europos taurės turnyrą – mūsų pagrindinis tikslas patekti į atkrintamąsias varžybas. Žinant mūsų grupę, tai tikrai pajėgios komandos, turnyras pats taip pat stiprėja. Mūsų grupė – labai konkurencinga, bet tos kartelės nenuleidžiame, norėtume sudalyvauti atkrintamosiose ir žiūrėsime, kaip seksis sezono eigoje. Baltos vėliavos nekeliame, nors kai kurių komandų biudžetai didesni už mūsų. Bet daug kas lemia nuo pačių krepšininkų.
Manau, kad komanda – jauna ir ambicinga, kuri turi neblogą darbo etiką. Tikimės, kad sezono metu išvengsime traumų, ypač tokių, kokias turėjome pernai. Žinome, kad toks sportas, bet tikimės, jog šis sezonas traumų prasme bus kiek lengvesnis“, – sakė D.Zavackas.
Be to, D.Zavackas taip pat pridūrė, kad su naujuoju treneriu Alessandro Magro pasirašyta dvejų metų sutartis.
„Tai jaunas, ambicingas treneris. Mūsų pažiūros, tikslai – panašus. Mes su juo matome ateitį ir tikimės, kad tai bus žmogus, kuris įves naują kultūrą į mūsų komandą“, – pridūrė D.Zavackas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.