Vasaros metu slapukavusi Belgrado „Partizan“ atskleidė savo sudėtį artėjančiam sezonui Žais buvęs žalgirietis

2024 m. rugpjūčio 20 d. 07:30
Lrytas.lt
Iki šiol per visą vasarą oficialiai tik apie tris komandos naujokus pranešusi Belgrado „Partizan“ ekipa nutraukė tylą. Pirmadienį klubo vadovybė surengė specialią spaudos konferenciją, kurioje pristatė visą būsimo sezono sudėtį.
Daugiau nuotraukų (1)
Iki tol buvo paskelbtos tik Vanja Marinkovičiaus, Franko Ntilikinos ir Gabrielio Lundbergo pavardės, bet pirmadienį paaiškėjo, kad kitą sezoną „Partizan“ rungtyniaus ne ką mažiau kitų garsių krepšinio žaidėjų.
Klubas patvirtino, kad jo garbę gins tokie žaidėjai kaip Brandonas Daviesas, Sterlingas Brownas, Tyrique'as Jonesas, Isaacas Bonga ar Carlikas Jonesas.
Naujuoju komandos kapitonu tapo serbas V.Marinkovičius.
Visa „Partizan“ sudėtis: Vanja Marinkovičius, Frankas Ntilikina ir Gabrielis Lundbergas, Brandonas Daviesas, Sterlingas Brownas, Tyrique'as Jonesas, Isaacas Bonga, Arijanas Lakičius, Mitaras Bošnjakovičius, Mario Nakičius, Duane'as Washingtonas, Isiaha Mike'as, Carlikas Jonesas ir Aleksejus Pokuševskis.
Komandą ir toliau treniruos legendinis Željko Obradovičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.