Po triuškinamos pergalės S. Kerras turėjo aiškintis: „Aš jaučiuosi it idiotas“

2024 m. liepos 29 d. 10:52
Lrytas.lt
Steve‘as Kerras po sėkmingo mačo prieš Serbijos rinktinę prakalbo apie tai, kodėl jis į aikštelę neišleido 2023–2024 m. NBA čempiono Jaysono Tatumo.
Daugiau nuotraukų (1)
JAV vyrų krepšinio rinktinė susitvarkė su serbais, o iš 12 registruotų krepšininkų aikštelėje nepasirodė tik tu – NBA rezultatyvių perdavimų lyderis Tyrese‘as Haliburtonas ir 2023–2024 m. sezono NBA čempionas ir „Boston Celtics“ lyderis J.Tatumas.
Po mačo JAV vyriausiasis treneris paaiškino, kodėl į aikštelę neišleido šalies krepšinio žvaigždės.
„Aš jaučiuosi it idiotas jo neišleisdamas į aikštelę, – pradėjo S.Kerras. – Bet tai yra 40 minučių rungtynės, tad negalime žaisti su didesne nei 10 žmonių rotacija. Tikrai. Aš galvoju, kad Jaysonas yra puikus vyrukas, puikus žaidėjas, kuris su nepasirodymu aikštelėje susitvarkė labai gražiai. Jis kitose rungtynėse vėl bus aikštelėje. Sunku, bet J.Tatumas su tuo susitvarkė puikiai.“
Nepaisant to, kad J.Tatumas aikštelėje nepasirodė, S.Kerras atskleidė, koks vaidmuo jo gali laukti JAV rinktinėje.
„Aš prieš rungtynes su juo kalbėjau apie tai, kad jis potencialiai gali nežaisti, nes į rotaciją grįžo Kevinas (Durantas) ir tuo metu norėjau žaisti sudėtimi su Kevinu. Bet tai pasikeis. Jaysonas žais. Kiekvienos rungtynės bus kitokios – bus skirtingi matchupai (varžovų krepšininkai, kuriuos stengsis atakuoti – red.). Jis yra tikras profesionalas ir ypatingas žaidėjas.“
Primename, kad kitose (trečiadienį, nuo 22:00 val.) olimpinio krepšinio C grupės rungtynėse JAV susikaus su Pietų Sudano rinktine.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.